TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Tv-bonden hoppar av – bröt mot TV4:s regler

25 sep, 2017 
AvJohanna Bladh
"Bonde söker fru" skakades av ett plötsligt avhopp, bara någon vecka innan böndernas kärleksjakt skulle börja.
Annons

Redan innan nya säsongen av “Bonde söker fru” startar har produktionen nåtts av ett avhopp. En av de åtta bönder som tidigare i vår presenterades för den tolfte säsongen har valt att lämna. Detta efter att personen gått emot TV4:s regler och träffat kärleken redan innan inspelningen, och som pricken över i:et träffades de i smyg och föll handlöst för varandra.

– Jag var öppen direkt när vi hade träffats, jag skickade sms till producenten att jag har redan träffat en helt fantastisk och bedårande person och frågade hur vi skulle lösa det, säger tv-bonden till Hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Var produktionen besvikna på dig för det här? 

– Det var de, men samtidigt går det ut på att träffa någon och att finna kärleken. Så deras känslor var nog dubbla, ena sidan var glad för vår skull och den andra en sorg.

Enligt tv-bonden ska TV4 ha bett bönderna om att ligga lågt i sin kontakt med eventuella kärleksaspiranter fram tills inspelningen, men att känslorna snabbt blev för starka.

Annons

TV4 bekräftar att en av bönderna redan hoppat av tack vare att personen redan hittat sitt livs kärlek. Och enligt producenten Clara Tengbom så är de bara glada för turturduvornas skull.

– Det var en överraskning, men de är ju här för att hitta kärleken. Det tycker vi är jättekul. Det finns inga regler i kärlek, säger Tengbom till Hänt.

Här är bönderna som TV4 presenterat:

“Bonde söker fru” har säsongspremiär på onsdag klockan 20.00 på TV4.

FOTO: TV4

 

 

Annons