Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Mirka Norrström akut till sjukhus efter 6-åriga dotterns olycka

11 jul, 2019 
AvSarah Mansouri
Trettonbarnsmamman Mirka Norrström åkte akut med dottern Lilja in till sjukhuset.
Förberedelserna för trettonbarnsmamman Mirka Norrströms födelsedag blev inte riktigt vad hon tänkt sig, efter olyckan som gjorde att 6-åriga dottern Lilja var tvungen att åka till akuten för operation.
Annons
Trettonbarnsmamman Mirka om dotterns akuta insjuknandeBrand logo
Trettonbarnsmamman Mirka om dotterns akuta insjuknande

Mirka Norrström, 46, blev ett bekant ansikte genom sin medverkan i TV4:s Familjen Annorlunda. Tv-tittarna har fått följa Mirkas liv tillsammans med de 13 barn hon har ihop med exmaken Peter Norrström.

Mirka Norrström och hela hennes stora familj var med i sex säsonger av Familjen Annorlunda i TV4. Första gången tv-tittarna fick stifta bekantskap med familjen Norrström var 2010. Då hade Mirka och Peter nio barn tillsammans.

2016 kom beskedet om att Mirka och Peter Norrström valt att gå skilda vägar. De hade då varit gifta i 23 år och uppbrottet skedde på Mirkas initiativ.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Den 12 juli fyller trettonbarnsmamman år och inför födelsedagsfirandet åkte hon med 19-åriga dottern Linnéa och de mindre barnen för att plocka jordgubbar till en jordgubbstårta.

Tillbaka hemma i huset började Mirka laga middag och baka pajer. Utanför hoppade några av barnen i studsmattan – och plötsligt kommer dottern Lilja, 6, in och gråter.

Annons

”Jag vänder mig om ungefär samtidigt med Linnéa som också är i köket och jag vet inte vem av oss som såg Liljas krokiga arm först men båda skrek till ungefär samtidigt. Den synen var hemsk”, skriver Mirka Norrström i ett blogginlägg.

”Släppte allt”

Det var bara i förra veckan som en lugn lördagkväll plötsligt förvandlades till en mardröm när 15-åriga dottern Selina fick ett rejält epilepsianfall och ambulans kallades.

Selina var aldrig tvungen att åka in till akuten, men det var däremot Lilja med sin brutna arm göra.

”Jag släppte allt och såg till att komma iväg till barnakuten. Lilja min modiga prinsessa. Hon var såå otroligt duktig hela kvällen”, skriver Mirka.

När armen röntgades upptäcktes det att båda benen i underarmen var helt av. På grund av det har Lilja blivit inlagd i väntan på operation.

”Vi blev inlagda i väntan på en operation. Nu ser det ut som att operationen blir av först imorgon”, skriver trettonbarnsmamman.

Som tur är kan Mirka få hjälp från sina äldre barn, när hon hastigt varit tvungen att lämna hemmet över natten.

”Mina stora barn är bara bäst! De tar hand om allt där hemma och det med bravur”, skriver Mirka Norrström på bloggen.

Vi på Hänt hoppas att Lilja mår bättre och att Mirka får en fin födelsedag!

FOTO: TT/Jonas Hessman, Instagram

Annons