Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tre budget-klänningar som Meghan Markle skulle kunna bära

06 jul, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Här är tre klänningar som Meghan Markle skulle kunna bära
Plagg som Meghan Markle bär säljer slut hos butikerna direkt – hela tiden. Det är ingen tvekan om att världen vill se ut som den nya hertiginnan. Här är tre typiska Meghan Markle-klänningar.
Annons

Prins Harry och Meghan Markle har en kärlekshistoria som inte liknar många andra. Det var för ett par år sedan som paret föll handlöst för varandra och länge försökte de dölja sin kärlek innan de var redo att omfamna varandra inför hela världen. I höstas trädde de fram i offentligheten och förlovade sig kort därpå. Förlovningen ägde rum den 27 november och redan den 19 maj blev de äkta makar. Det var ett vackert bröllop där Meghan Markles klänning gick i samma stil som hon bär tillvardags – enkelt och stilrent – speciellt designad till henne av Givenchy.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det enkla och stilrena är Meghan Markles signum, hon bär inte kläder som utmärker henne specifikt för att vara en kunglighet, utan hon bär det hon trivs i och känner sig bekväm med. Runt om i världen hyllas Meghan Markle för att hon är en “vanlig” person som tagit sig in i kungahuset och många inspireras av henne och hennes stil. Det gör vi på redaktionen också, därför har vi här plockat fram tre budgetklänningar som vi tror att Meghan Markle skulle bära.

 

Här är tre klänningar som Meghan Markle skulle kunna bära

Meghan Markle ofta på stora event tillsammans med prins Harry och då bär hon alltid knälånga klänningar som är enkla och stilrena i neutrala färger. Här bär hon en klänning som är kort i ärmarna och slutar precis under knäna, och vi har plockat fram en liknande från Filippa K som vi tror att Meghan Markle skulle gilla, om du också gillar den så hittar du den HÄR (reklamlänk)

 

Här är tre klänningar som Meghan Markle skulle kunna bära

Här är Meghan Markle på ett event tillsammans med drottning Elisabeth i en kortärmad klänning med en lite speciell design, men som fortfarande är stilren och enkel. Precis som Meghan gillar det! Här är en budget-klänning som vi tror att hon skulle kunna bära på samma evenemang, den hittar du HÄR (reklamlänk)

 

Här är tre klänningar som Meghan Markle skulle kunna bära

Här är Meghan Markle på ett lite finare event där hon kör en lite mer uppstyrd frisyr med en hatt. Men när det kommer till kläderna så fortsätter hon i samma spår som alltid och håller det enkelt. Här är en liknande, den är inte knälång som Meghan alltid bär men vi tror att hon skulle gilla den ändå, den hittar ni HÄR (reklamlänk)

 

FOTO: Ibl

Annons