Artikeln innehåller reklamlänkar

Pischas nya besked om TV4:s Biggest loser – inför nya säsongen

Pischa Strindstedt

TV4-profilen Pischa Strindstedt fick motta kritk när hon meddelade att hon skulle vara med i Biggest loser som coach. Trots detta meddelar hon nu att det blir ännu en säsong av programmet för hennes del – och att årets omgång av Biggest loser kommer att bjuda på en del nyheter.
Biggest loser-Pischas kärlekslycka – orden efter förlovningen
Slå på ljud

Pischa Strindtedt, 33, blev ett känt ansikte för svenska folket efter att hon dök upp som tränare i TV4:s program Biggest loser förra året. Tillsammans med Gladiatorerna-profilen Mikael Hollsten har hon hjälpt deltagarna att träna hårt för att gå ner i vikt.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Pischa avslöjade sin medverkan i Biggest loser bara en vecka innan 2018 års omgång av programmet började sändas och det dröjde inte länge innan hon fick motta hård kritik från tv-tittarna.

Kritiken handlade framför allt om att Biggest loser fokuserar för mycket på hur mycket deltagarna går ner i vikt under inspelningen. Många kritiker påpekade också att flera av deltagarna går upp all tappad vikt igen direkt efter programmet. De ifrågasatte därför Pischa Strindstedts val att bli en del av Biggest loser.

Efter den hårda kritiken valde Pischa att ge svar på tal på sin blogg.

”Jag har tampats mycket med mig själv genom åren. Hatat & hatat. Hatat så mycket att jag velat göra mig själv illa. Vilket jag också gjorde. På många olika sätt. Genom åren har jag vuxit långt ifrån de tankarna OCH handlingarna. Jag känner mig stark både fysiskt & psykiskt, stundvis till och med som att jag besitter superkrafter”, skrev Pischa på bloggen.

Den lärdomen ville hon också dela med sig av till 2018 års Biggest loser-deltagare.

”Jag vore en dåre om jag gått igenom allt jag gjort & sedan inte dela med mig av den resans lärdomar till andra som kanske sitter fast i skiten om jag får uttrycka det så. För när det är mörkt…ja då är det jävligt mörkt”, skrev hon.

Nyhet i årets Biggest loser

Trots att Pischa fick motta kritik för sin medverkan i programmet och trots att inspelningen inneburit både bråk och konfrontationer berättar hon nu att det blir ytterligare en säsong av Biggest loser för henne.

På Instagram story berättar tränaren nyheten.

Yes, ni gissade rätt! Det är dags för en ny säsong av Biggest loser att spela in och idag var jag ute och rekade lite ”nyheter”. Ni kommer älska det!”, skriver hon i inlägget.

Vad det blir för nyheter i programmet i år berättar hon dock inte. Tv-tittarna får hålla sig till tåls lite till.

Men Pischa har också annat som händer i hennes liv. Häromdagen förlovade hon sig med kärleken Shawn under en resa till Kroatien.

FOTO: TV4, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN