Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pischas nya besked om TV4:s Biggest loser – inför nya säsongen

10 aug, 2019 
Lina Arvidsson
Pischa Strindstedt
TV4-profilen Pischa Strindstedt fick motta kritk när hon meddelade att hon skulle vara med i Biggest loser som coach. Trots detta meddelar hon nu att det blir ännu en säsong av programmet för hennes del – och att årets omgång av Biggest loser kommer att bjuda på en del nyheter.
Annons
Biggest loser-Pischas kärlekslycka – orden efter förlovningenBrand logo
Biggest loser-Pischas kärlekslycka – orden efter förlovningen

Pischa Strindtedt, 33, blev ett känt ansikte för svenska folket efter att hon dök upp som tränare i TV4:s program Biggest loser förra året. Tillsammans med Gladiatorerna-profilen Mikael Hollsten har hon hjälpt deltagarna att träna hårt för att gå ner i vikt.

Pischa avslöjade sin medverkan i Biggest loser bara en vecka innan 2018 års omgång av programmet började sändas och det dröjde inte länge innan hon fick motta hård kritik från tv-tittarna.

Kritiken handlade framför allt om att Biggest loser fokuserar för mycket på hur mycket deltagarna går ner i vikt under inspelningen. Många kritiker påpekade också att flera av deltagarna går upp all tappad vikt igen direkt efter programmet. De ifrågasatte därför Pischa Strindstedts val att bli en del av Biggest loser.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Efter den hårda kritiken valde Pischa att ge svar på tal på sin blogg.

Vad det blir för nyheter i programmet i år berättar hon dock inte. Tv-tittarna får hålla sig till tåls lite till.

Men Pischa har också annat som händer i hennes liv. Häromdagen förlovade hon sig med kärleken Shawn under en resa till Kroatien.

FOTO: TV4, Instagram

Annons