TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Biggest loser-Michaels ilska – i storbråk med tränaren Pischa: "Det här är inte okej"

30 apr, 2018 
AvStina Dahlgren
När Bartosz Komenda blev utröstad hamnade Michael Sjögren i kris. I kvällens avsnitt av Biggest loser hotar han därför med att lämna programmet. ”Jag orkar inte med det här, alla jävla idioter” säger han och stormar ut.
Annons

Biggest Loser är inne på sin fjärde vecka och det börjar bli tufft för deltagarna på slottet. Michael Sjögren, 51, blev förra veckan av med sin lagmedlem och vän Bartosz Komenda, 36, då han röstades ut av de andra deltagarna.

I kvällens avsnitt väljer han att skippa träningen vilket får slottets personliga tränare Pischa Strindstedt, 31, att rasa.

– Det här är inte så okej faktiskt, för det är min tid. Att du inte respekterar min tid det tar jag som en förolämpning, säger hon när hon väl hittar honom på sitt rum.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Michael berättar att han istället var ute och gick i tre timmar då han behövde rensa sina tankar efter gårdagens händelse.

– Just nu är jag i kris, ska du hålla på så här då kör jag min egen väg, säger han och fortsätter:

– Vad är det som är så jävla viktigt med den där träningen i 15 minuter?

Pischa förklarar att hon bara blir orolig när hon ser att han börjar skippa träningarna. Hon menar att det är lätt att försöka hitta ursäkter bara för att slippa undan. Michael tar hårt på kritiken.

Annons

– Nu skiter jag i det här, nu åker jag hem. Jag orkar inte med det här, alla jävla idioter, säger han och stormar ut ur rummet.

Efter mycket om och men lyckas Pischa övertala honom att stanna.

– Jag hoppas att det här snacket får honom att tänka lite annorlunda nästa gång. För fortsätter han så här så är det han som kommer åka hem nästa gång, säger hon efteråt.

Och Michael erkänner till slut att han faktiskt uppskattar hennes agerande.

– Det Pisha gjorde visar att hon bryr sig och jag har full och stor respekt för at hon kom och pratade med mig och det är jag jättetacksam för, säger han.

Foto: TV4

Annons