TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Trailern till Robin Williams sista film "Boulevard" har släppts – och den är fantastisk

22 jun, 2015 
AvAnaïs González Cruz
Fans har nu en sista chans att få se en av världens mest hyllade skådespelare på vita duken. Robin Williams film "Boulevard" har rosats av kritikerna och hans prestation beskrivs till och med som "en av de bästa i hans karriär".
Annons

Det var den 11 augusti förra året som skådespelaren Robin Williams tragiskt avled vid 63 års ålder efter att ha begått självmord. Williams, som under många år varit svårt deprimerad, hade också drabbats av sjukdomen Parkinsons, skriver Time.

Dödsfallet chockade och berörde människor över hela världen, men fans har faktiskt chansen att åter se den hyllade skådespelaren på vita duken. Nu har nämligen trailern till Williams sista film “Boulevard” släppts.

Innan 63-åringen gick bort beskrev han filmen som “vacker och sorglig” och “mäktig att göra”. I “Boulevard” spelar Robin Williams en gift, medelålders man som förälskar sig i en manlig prostituerad. Filmen har rosats av kritiker och Williams prestation har till och med kallats “en av de bästa i hans karriär”. Och ja, vi får också gåshud av den här trailern.

“Boulevard” har premiär den 17:e juli.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons