Tora, 20, brände 200 000 kr efter svåra skadan – försonas med systern i TV3

För två år sedan fick tjugoåriga Tora fick över 200 000 kronor i skadestånd. Alla pengar lades på shopping och festande. Efter två år var pengarna slut. Nu sätter Toras syster ner foten mot slöseriet.

Toras, 20, syster Matilda skickade in anmälan till Lyxfällan för att få stopp på Toras ekonomiska beteende som har tappat alla proportioner. Lyxfällans experter Patrick Grimlund, 44, och Magnus Hedberg, 45, åker till Västerås för att hjälpa till. 

När Tora var 18 år fick hon ett större skadestånd för en knäskada. Pengarna la hon på festande och shopping och efter två år hade hon gjort av med 200 000 kronor på ingenting.

Trots att hon inte jobbar lägger hon stora pengar på mobiltelefoner, smink och festande. Hon har under två års tid ägt 14 bilar.

Hennes dröm är att öppna en egen tatueringsstudio, något som verkar omöjligt i hennes nuvarande situation. Tora har lånat pengar av sina vänner och av sina föräldrar, något som Toras syster Matilda tröttnat på.

När Matilda konfronterar henne med det negativa beteendet brister det för Tora.

– Jag vill att du slutar med alla dumma grejer du gör och kanske bryr dig om lite vad vi gör för dig istället, säger Matilda i programmet. Hon berättar att hon erbjudit sig hjälpa Tora att få ordning på ekonomin många gånger, men utan att få gehör.

Det blir många tårar för Tora i kvällens Lyxfällan.

Det blir många tårar för Tora i kvällens Lyxfällan.

– Jag älskar dig jättemycket, jag är jätteledsen att vi inte umgås så mycket som vi gjorde förut. Jag saknar dig jättemycket, säger Matilda till Tora som faller i gråt.

Systrarna möts av i en känslosam kram.

– Det som gör att det brister för mig är att min syster förklarar sin kärlek till mig. Det är jobbigt att höra i en sån här situation, säger Tora i programmet.

Lyxfällan går på TV3 och Viafree på torsdagar klockan 20.00.

  LÄS OCKSÅ: Lyxfällan-Grimlunds oväntade påhopp mot häxan Annika

Foto: TV3

SENASTE NYTT!