Tony Rickardssons barn har vuxit upp – så ser Michelle och Natalie ut idag

Tony Rickardsson

Foto: TT

Superstars-aktuella Tony Rickardsson har fyra barn.
Två av döttrarna har vuxit upp och så här ser de ut idag!
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
Slå på ljud

En ny säsong av succén Superstars har haft premiär på Kanal 5 och discovery+. I programmet får tittarna följa några av våra absolut mest folkkära svenska idrottshjältar som under sin karriär vunnit en hel drös med VM- och OS-medaljer i sina respektive sporter. I den femte säsongen är ett nytt gäng nu redo att göra allt vad det krävs för att kamma hem vinsten i tävlingsprogrammet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tony Rickardsson fann kärleken under Let's dance

Speedwaylegendaren Tony Rickardsson, 50, är en av de tävlande i årets upplaga. Vi har tidigare sett Tony i andra sammanhand än på speedwaybanan, år 2008 medverkade han nämligen i Let's dance.

Vad det svenska folket till en början inte visste var att Tony var en riktig hejare på att släppa loss på dansgolvet. Tillsammans med danspartnern Annika Sjöö landade Tony på en andra plats i programmet. Detta efter en spännande final där tv-kocken Tina Nordström kammade hem vinsten.

Men det var inte bara Let's dance-publiken som fick upp ögonen för Tony, han lyckades även charmera Uffe Larssons danspartner Christina Rickardsson, f.d. Samuelsson. Tony och Christina blev nämligen ett par efter tävlingen och är idag gifta samt har två barn tillsammans – Victoria och William.

– Vi fick ju ganska mycket tid att vara tillsammans när vi träffades under Let’s Dance. Vi smög ganska länge med det och höll det hemligt. När väl Let’s Dance var över frågade jag Christina om hon inte ville följa med upp, och sedan blev hon kvar. Hon åkte med mig hem när vi packade ihop grejerna, här är resultatet, har Tony tidigare sagt om relationen.

Så ser äldsta döttrarna Michelle och Natalie ut idag

De gemensamma barnen med Christina är inte Tonys enda, han är nämligen pappa till döttrarna Michelle och Natalie också. Dessa har han från en tidigare relation.

Tony Rickardsson

Tony Rickardsson med ex-frun samt barnen Natalie och Michelle. Foto: TT

Både Michelle och Natalie har idag vuxit upp. Michelle är 24 år gammal, bor i Stockholm och arbetar med fotografering. Michelle har under årens gång synts till med sin pappa på offentliga tillställningar. Senast 2018 dök hon upp på ett event med familjen.

Tony Rickardsson med familj

Foto: TT

Natalie som idag är 20 år gammal ser däremot ut att bo kvar i Alvesta, där familjen tidigare bodde ihop. Enligt Instagram att döma är djur ett stort intresse. Så här ser Natalie ut idag!

LÄS OCKSÅ: Jon Henrik Fjällgren om annorlunda namnvalet till nyfödda dottern

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis raseriutbrott – slog sönder racket

FRÅN FÖRSTASIDAN