ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Let's dance-Len Goodman har somnat in – Tony Irvings sorg: ”Förebild”

25 apr, 2023 
André Färnsveden
Len Goodman och Tony Irving.
Let's dance-profilen Len Goodman har somnat in 78 år gammal.
Nu berättar Tony Irving om sorgen efter kollegans död.
Minns honom med glada minne och är honom evig tacksam”, skriver Tony till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tobias Karlsson om att ta över Let's dance efter Tony IrvingBrand logo
Tobias Karlsson om att ta över Let's dance efter Tony Irving

Len Goodman var en av jurymedlemmarna i den amerikanska versionen av Let's dance, som heter Dancing with the stars. Han var en del av programmet i 17 år, men i fjol avslöjade han att höstsäsongen skulle bli hans sista.

Nyligen kom beskedet att dansprofilen har somnat in, 78 år gammal, efter en tids kamp med skelletcancer, rapporterar BBC.

Tony Irvings sorg efter kollegans bortgång

Tidigt i karriären, innan Tony Irving, 56, anslöt till svenska Let's dance, jobbade han ihop med Len. När Hänt når Tony berättar han om sorgen efter tidigare kollegans död.

Jag har haft äran att träffa Len i många olika sammanhang under min tävlingskarriär samt att jag jobbat tillsammans med honom som domare!”, skriver han och fortsätter:

Annons

Han är en av dansens stora legender som kommer att vara saknad

Vidare berättar Tony att Len var en av hans stora förebilder inom dans och att kommer att vara saknad.

Personligen var han både en förebild och inspiration till mig i min karriär. Minns honom med glada minnen och är honom evigt tacksam”, skriver Tony till Hänt.

Len Goodmans tackade för sig i Dancing with the stars

När han valde att kliva ner från programmet efter 17 år, berättade han om hur han reagerade när han först fick erbjudandet att sitta i juryn, 2004.

– Jag fick förfrågan att bli domare tre dagar före den första showen, sa Goodman till tidningen Variety och fortsatte:

– Lilla Len! Vem är jag? Jag är bara danslärare från Dartford. Plötsligt hamnar jag i Hollywood. Jag fick ryktet om att vara den tuffa domaren, för det jag ser är vad jag säger.

Vila i frid Len Goodman.

FOTO: Fred Prouser/TT, Karin Törnblom/TT

Annons