gleb savchenko

Gleb Savchenkos otrohetsdrama – detaljerna om Elena Belles pojkvän

Gleb Savchenko och Elena Belle

Den senaste tiden har det ryktats om ett uppbrott mellan Hollywoodfrun Elena Belle och pojkvännen Gleb Savchenko.
Även om inget ännu är bekräftat, har internationella medier rapporterat om Glebs tidigare affärer.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Maria Montazami om relationen till de andra Hollywoodfruarna
0:58

Efter reklamen: Maria Montazami om relationen till de andra Hollywoodfruarna

(0:58)

Slå på ljud

Elena Belle, 38, slog igenom när hon medverkade i TV3:s succé Svenska Hollywoodfruar. I serien kunde tittaren se skymtar av hennes dåvarande make Michael Theanne. Men 2020, gick han tragiskt bort då han fick en hjärtattack under en promenad med hundarna.

Bakom sig lämnade han inte bara Elena, utan även deras gemensamma dotter Luna Belle, 5. Elena visste först inte vad det var som hade hänt, men efter att ha fått resultatet från obduktionen bröt hon tystnaden i en intervju med Expressen.

– Länge visste jag ingenting, bara att han kollapsat och dött – mer kunde de inte säga. Nu har jag fått obduktionsrapporten och han dog av en massiv hjärtattack orsakad av kranskärlssjukdom. Hans blodkärl var alltså blockerade, och han dog inom några sekunder, säger hon till tidningen.

Drygt ett år senare hittade dock Elena kärleken på nytt i proffsdansaren Gleb Savchenko, som medverkar i amerikanska motsvarigheten till Let's dance, nämligen Dancing with the stars.

Därför tror följarna att Elena och Gleb har gjort slut

Elena och Gleb har visat upp det lyckliga förhållande på deras sociala kanaler. Men nyligen tog Elena avstånd. Hon valde nämligen att radera alla bilder på pojkvännen, vilket skapade stor förvirring hos följarna. Under en bild som Elena nyligen delade fylldes kommentarsfältet med frågor om Gleb.

”Har ni gjort slut?”, frågade en följare.

"Har ni sett att Elena har avföljt Gleb”, skrev en annan följare.

Nyligen efterfrågade Elena även salonger som kunde utföra laserborttagning av tatueringar. Om det var för att ta bort den matchande hjärttatueringen hon har med Gleb, är ännu inte bekräftat.

Glebs otrohetsdrama i Dancing with the stars

Innan Gleb träffade Elena Belle, var han gift med en annan kvinna med samma förnamn, Elena Samodanova, som han även fick två barn med. Men efter deras skilsmässa 2020, kom uppgifter om att Gleb hade haft en romans med en av sina danspartners i Dancing with the stars, uppger källor till US weekly.

Det var 2016, när Gleb dansade med One tree hill-skådespelaren Jana Kramer, som en eventuell hemlig romans ska ha pågått bakom kulisserna. Jana var under tiden gift med amerikanska fotbollsspelaren Mike Caussin som vid tidpunkten var på rehabilitering för sexmissbruk. Efter att paret gick skilda vägar träffade hon en ny pojkvän, Ian Schinelli, som senare avslöjade romansen för US weekly.

– Jana har erkänt för mig att hon låg med två killar medan Mike var på rehab. Hon låg med Gleb, sa han då.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN