ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tony Irvings ärliga ord om Charlotte Kalla i Let's dance 2023: ”Förbannad”

21 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Charlotte Kalla och Tony Irving
Charlotte Kalla och Tony Irving
Ett tag har gått sedan Charlotte Kalla och resten av årets deltagare i Let's Dance dansade av golvet.
Nu berättar Tony Irving om ilskan efter programmet, och avslöjar varför han är så förbannad.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Tony IrvingBrand logo
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Tony Irving

Proffsdansaren Tony Irving, 57, är en av jurymedlemmarna i det populära programmet Let's dance, som visats på TV4 sedan 2006.

Faktum är att han har suttit i Let's dance-juryn sedan programmets start, och han har onekligen tagit hela svenska folket med storm. Med sin frispråkiga karaktär har han gjort sig känd för att aldrig hålla inne med sina åsikter om deltagarnas dansförmåga.

I årets säsong av Let's Dance såg vi bland annat skidstjärnan Charlotte Kalla, 35, som dansade tillsammans Tobias Karlsson, 46. Ett hett ämne under våren har varit Charlotte Kallas graviditet – hon var nämligen den första deltagaren i Let's Dance's historia som var gravid under programmet.

Tony Irvings ord om Charlotte Kalla – efter Let's Dance

I en intervju med Hänt berättar Tony om iskan efter årets Let's Dance. Han är nämligen upprörd över att Charlotte Kalla gick så långt i programmet – trots att hon är vad Tony menar är "en halvdan dansare".

Det bör betonas att intervjun ägde rum innan Charlotte Kalla kom med lyckobeskedet att hon blivit mamma, och att Tonys kritik inte hade något med hennes graviditet att göra. I intervjun berättar Tony om vilka han tyckte var allra bäst i årets säsong.

– Hampus som vann var ju den bästa i sista hälften. Men vi hade Johanna Lind Bagge, Rickard Sjöberg och Renaida Braun. De tre för mig var de som jag trodde skulle vara kvar i semifinalen och finalen, säger Tony till Hänt och fortsätter:

– Renaida kom till semifinalen. Men att vi tappade Johanna och Rickard – det var enbart på grund av att Charlotte Kalla är så überpopulär för att hon är duktig på skidåkning. Så vi tappade bättre dansare på grund av att Sverige älskar sina duktiga skidåkare, säger Tony.Ilskan Efter Let's Dance – Tony Irvings kritik

Trots att det gått ett tag sedan årets Let's Dance var aktuell är det märkbart att Tony fortfarande är upprörd. Han berättar om ilskan över att deltagarnas popularitet får så stort inflytande över vilka som går vidare:

– Det gör mig förbannad, eller förbaskad hela tiden, att vi tappar duktiga dansare på grund av att en halvdan dansare råkar vara superkänd i idrottsvärlden.

FOTO: Pontus Orre/Aftonbladet/TT och Johan Dali/TT

Annons