LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Rickard Olssons dotter Astas första ord om skilsmässan med Giséle

20 jul, 2023 
Simon Lundh
rickard olsson, asta och gisele
Rickard Olsson gick i höstas igenom en långdragen skilsmässa.
Nu får vi veta vad hans dotter Asta tyckte om allt som skett.
– Hon har flera gånger sagt, säger Rickard.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson skiljer sigBrand logo
Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson skiljer sig

Det var i höstas som Rickard Olsson, 56, och hans dåvarande fru Giséle Essé, 46, bekräftade att de skilt sig. Ex paret hade för första gången träffats under hösten 2019 för att sedan gifta sig i juni 2020.

Rickard Olssons långdragna skilsmässa med Giséle Essé

Sedan dess har Rickard haft några tuffa år bakom sig där han och Giséle gick igenom en långdragen och komplicerad skilsmässa. Något som bland annat resulterade i att Rickard inte kunnat bott i sitt egna hus, utan istället fick han bo i ett attefallshus på sin tomt. Medan Giséle och sönerna bodde inne i villan i Nacka Saltsjö-Boo. På grund av att Rickard och Giséle inte var överens om hur bouppdelningen skulle ske mellan paret.

I maj kom äntligen det glada beskedet att de båda hade kommit fram till en uppgörelse med. Då Rickard köpte ut Giséle för en summa mindre än halva husets värde, så att han och dottern Asta, 20, återigen kunde flytta tillbaka in i sitt hus.

Annons

Dottern Astas första ord om det spruckna förhållandet

Nu har det gått en tid sedan allt blev klart. I podden Nemo möter en vän med programledaren Nemo Hedén, 36, berättar Rickard nu att han och dottern Asta har kunnat prata ut om det som har skett.

– Ja det har vi. Hon har flera gånger sagt "vad var det jag sa" och det får hon säga, säger Rickard i podden och fortsätter:

– Vi har pratat väldigt bra. Vi har alltid haft en väldigt rak och ärlig, hårt och hjärtligt snack med varandra om allt.

Nemo inflickar att genom allt det som skett så måste det vara så att det är mest synd om Asta som tvingats lämna sitt boende och att hon tyvärr hamnat i mitten av de som skett mellan Rickard och Giséle. Något som Rickard instämmer.

– Tveklöst är det så, säger han.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons