LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Tony Irvings kamp efter Let's dance – stoppas av maken

25 jul, 2018 
Malin Ljung
Tony Irvings make Alexander Skiöldsparr drar ner Irvings arbetsschema
TV4-profilen Tony Irving talar nu ut om sin svåra kamp efter Let's dance. Nu har hans make Alexander Skiöldsparr dragit i handbromsen och tvingat honom att stanna upp.
Annons

I 12 år har Tony Irving, 52, varit huvuddomare i TV4:s stora danstävling för kändisar; Let’s dance. Men vad tittarna inte sett är att Irving haft det riktigt tufft i kulisserna, och efter vårens final som Jon Henrik Fjällgren vann så insåg den ständige jurymedlemmen att det var dags att dra i handbromsen.

– Jag ska vara ärlig: jag kände mig utbränd efter Let’s dance, säger han till Aftonbladet.

Tony Irving avslöjar att han de senaste två åren gått igenom hela fyra operationer, dels opererade han bort sin blindtarm och sedan har han tvingats operera sin axel tre gånger efter att ha brutit den under en tv-inspelning.

– Samtidigt har jag arbetat intensivt och inte tillåtit mig att återhämta mig. Jag kände att jag måste göra det, annars går jag in i väggen.

Sedan två månader tillbaka har Tony Irving ställt in nästan alla sina åtaganden, med undantag för Dansbandsveckan i Malung. Dessutom har han spenderat mycket tid med maken Alexander Skiöldsparr, de två har lämnat Sverige för både Gran Canaria och Kroatien – allt för att Tony ska kunna koppla bort och av.

Annons

De två har dessutom kommit överens om att TV4-profilen ska dra ner tempot i sin karriär och bara jobba halvtid. Förändringen är nödvändig för att Tony Irving ska komma tillbaka upp på banan lagom till att Let’s dance börjar sändas våren 2019.

– Jag jobbar väldigt intensivt och har svårt att säga nej. Till slut kommer jag till en punkt där jag tvingas backa. Som tur är har jag en man nu som säger till direkt när jag håller på att gå in i väggen. Det är han som sätter på bromsen, säger Irving till Aftonbladet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

FOTO: Ibl, Stella

Annons