Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrosso rasar mot Tony Irving efter orden i TV4:s direktsändning

01 jun, 2018 
Malin Ljung
Tony Irvings uttalande om finalisterna i Let's dance 2018 får Bianca Ingrosso att rasa.
Annons

Det är Jon Henrik Fjällgren och Daniel Norberg som slutligen hamnade i finalen av Let’s dance 2018. Det är tittarna som röstat fram de två till finalen, ett val som jurydomaren Tony Irving för en gång skull är helt bekväm med. I TV4:s direktsändning under fredagskvällen uttryckte han sin glädje med att säga att det var första gången hans favoriter hamnat i final.

Hans ord fick dock den tidigare Let’s dance-finalisten Bianca Ingrosso, 22, reagera kraftigt. Direkt efter uttalandet rasade hon mot Irving på sin Instagram-storie. Där publicerade hon en bild på sin tv och skrev:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Tydigen första året efter 13 år som Tony fick de deltagare han ville ha i finalen… Jag älskar Let’s dance men ni måste sluta säga att det är första året hit och dit med allting. Glöm inte bort de tidigare åren och tidigare deltagare”, skriver Bianca.

Hon dansade sig till finalen av i Let’s dance 2016, men förlorade då mot dansbandsdrottningen Elisa Lindström.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons