Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter sjukdomsbeskedet – Daniel Norbergs misstag stoppar läkarnas behandling

01 jun, 2018 
AvStina Dahlgren
Daniel Norberg i Let's Dance TV4
Let's dance-deltagaren Daniel Norbergs misstag gör att han nu inte får besked om sin sjukdom. Istället måste han vänta ytterligare några veckor.
Annons

Komikern Daniel Norberg, 27, berättade nyligen att han drabbats av en kronisk sjukdom. Den upptäcktes under den obligatoriska läkarundersökningen som samtliga deltagare som tävlar i Let’s dance genomgår innan säsongen startar. 

”Det handlar om att jag har ett underskott av produktion av ett visst hormon i sköldkörteln. Det gör en mycket utmattad, nervös, ängslig och man får ofta humörsvängningar. Det senaste halvåret har jag varit otroligt trött och sovit bort nästan alla helger och missat att umgås med kompisar”, skrev Daniel då på sin Instagram.

Han berättade att han hade fått medicin och skulle då tillbaka till läkaren efter några veckor för att kolla så att alla värden såg bra ut. Nu berättar han om misstaget som gjorde att han inte kunde genomföra läkarundersökningen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag skulle dit och kolla mitt blodvärde efter att jag var där sist, men då hade jag råkat ta tabletten samma dag och det får man inte göra. Jag visste inte det. Så nu fick jag aldrig ta mitt blodprov, säger han till Hänt.

Annons

Provet måste nämligen tas utan att medicinen har påverkat värdena i kroppen. När läkaren därför ringde honom i veckan och skulle ge svar fanns det helt enkelt inget ordentligt svar att ge. Nu måste Daniel vänta ytterligare några veckor. Något som dock inte verkar bekymra honom allt för mycket.

– Nej, jag gör det bara om några veckor när jag har fått sova lite mer, säger han.

Daniel har tidigare berättat att han känner sig mycket piggare efter att han började med medicinen. Det slutgiltiga beskedet från läkarna kommer han dock få vänta lite med.

Foto: TV4, IBL

Annons