ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tony Irvings framtidsbesked för Let's dance – då lägger han av

07 jan, 2023 
TONY IRVING, LET'S DANCE
Snart är det dags för en ny säsong av Let's dance och i vanlig ordning är Tony Irving ordförande i juryn.
Tony är inne på sin 18:e säsong och nu berättar han för Hänt hur länge till han kommer fortsätta.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Filip Dikmen om rädslan för Tony Irving: "Som en skräckfilm"Brand logo
Filip Dikmen om rädslan för Tony Irving: "Som en skräckfilm"

Tony Irving, 56, har gjort succé i Let's dance-juryn sedan starten år 2006. Under årens lopp har han därmed bedömt kändisar som Benjamin Ingrosso, 25, Ingemar Stenmark, 66, och Camilla Läckberg, 48, och massa fler när det kommer till dans.

Att Tony är erfaren och definitivt gillar sitt jobb i Let's dance är något som är säkert.

– Ja vet du, det är det. Jag började ju som yrkesdansare 1982 så det är 40 år sedan jag började. Så jag tycker aldrig att det är tråkigt med mitt jobb och Let's dance blir ju alltid annorlunda för vi byter ju ut kändisarna och då blir det ju en ny konstellation varje år med sina egna nya berättelser och nya egna resor, berättar han för Hänt.

Tony Irving om deltagarna i Let's dance

Snart är det dags för en ny säsong av Let's dance men det är några veckor kvar och alla deltagare är inte presenterade än. I nuläget är det faktiskt bara Charlotte Kalla, 35, och Tone Sekelius, 25, som är klara för programmet. Vilka som återstår är hemligt i allra högsta grad och inte ens Tony Irving vet, något som skiljer sig från tidigare säsonger.

Annons

– I vanliga fall får jag veta vilka alla är på en och samma gång, så jag sitter fastklistrad just nu och väntar på att få veta vilka som är med. I vanliga fall kan jag ju titta på dem och säga vilka som kommer vara bra och vilka som kommer ha det svårt. Men just nu så har jag ju ingen aning!, säger han till Hänt.

Så länge till fortsätter Tony Irving i Let's dance-juryn

Tony är med andra ord inne på sin 18:e säsong i vår men trots det finns det absolut inte några planer på att lägga av.

– Jag är 57 nu, eller jag fyller 57 i år och jag har ju sagt att jobba med dans, det är mitt liv, det har jag alltid gjort och att jobba med underhållning. Men Let's dance har blivit ett av dessa jobb som jag fortfarande ser fram emot att göra, säger han till Hänt och fortsätter:

Annons

– Så länge jag ser fram emot att göra det så kommer jag att fortsätta med det. Men den dag jag tycker att "nej, det här är inte spännande, då slutar jag". Det är likadant för alla om man tycker om sitt jobb så vill man ju fortsätta med det.

Tony menar att i hans tidigare karriärer har det alltid funnits ett specifikt mål, som att vinna SM-guld till exempel. Men i Let's dance har han ju alltid roligt och det är givande utan att han behöver vinna något.

– När jag tävlade ville jag vara svensk mästare, det blev jag. Sedan ville jag vara tränare, då ville jag träna svenska mästare, det har jag gjort. Som domare ville jag döma på världsmästerskapen, det har jag gjort. Och som underhållare ville jag jobba med en av Sveriges främsta tv-program, det gör jag!, förklarar Tony för Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons