LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tony Irving om otroheten – påkommen med annan: ”Lämnade honom...”

01 mar, 2024 
AvPontus Varg
Tony Irving förknippar många med Let's dance.
Men när det gäller kärlekslivet har det ibland svajat.
– När jag kom in i lägenheten hittade jag honom där med en annan, säger han till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Let's Dance juryn berättar om Petra Medes avhopp och ersättaren Kristin KaspersenBrand logo
Let's Dance juryn berättar om Petra Medes avhopp och ersättaren Kristin Kaspersen

Let's dance-jurymedlemmen Tony Irving, 57, är idag lyckligt gift med Alexander Skiöldsparr, 52. Deras första möte blev en flygande start på deras kärleksresa.

– Mitt bästa kärleksminne är när jag hade en picknick på Skeppsholmen som jag hade ordnat för min man Alex inför vår första dejt. Då tittade vi på solnedgången tillsammans. Kombinationen av en ny kärlek, spänning och stämningen var det mest romantiska som jag har upplevt. Tre månader senare förlovade vi oss, säger Let’s dance-domaren till Aftonbladet.

Annons

”Jag kommer ihåg längtan efter att vara hetero”

Men han har vandrat på en snirklig väg för att hitta sig själv och acceptera sin sexualitet.

– Jag kommer ihåg längtan efter att vara hetero. Att vara som min farsa och som andra män. Att få accepteras av andra män och inte ses som mindre värd, säger han i sitt Sommar i P1-program.

Tony Irving är känd för sin roll i Let's dance, där han sitter i juryn med Dermont Clemenger, och Ann Wilson.FOTO: Lars Höglund7TT
Tony Irving i Let's dance.FOTO: Karin Törnblom/TT
Annons

Pojkvännen var otrogen – Tonys chock

När Tony ska dela med sig av sitt värsta kärleksminne så väljer han ett från 90-talet. Han hade jobbat utomlands och skulle, glad i hågen, överraska sin dåvarande pojkvän på hans födelsedag.

– Jag tog därför ett tidigare flyg och bokade också en resa för att överraska honom. Jag kom dit med röda rosor och när jag kom in i lägenheten hittade jag honom där med en annan. Men jag lämnade honom omedelbart och åkte på resan själv, så det slutade ändå bra, säger Tony Irving till Aftonbladet.

FOTO: TT

Annons