LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tone Sekelius ord starka om Hugo Gustafsson – efter Let's Dance

03 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Tone Sekelius och Hugo Gustafsson
Tone Sekelius och Hugo Gustafsson dansade tillsammans i Let's dance
Tone Sekelius och Hugo Gustafsson vann mångas hjärtan när de svängde loss i Let's dance. En månad efter säsongsavslutningen får vi veta mer detaljer om relationen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Deltagarna avslöjar sanningen om romanserna i Let's danceBrand logo
Deltagarna avslöjar sanningen om romanserna i Let's dance

I det populära programmet Let's Dance har flera kändisar tagit sig en svängom med några av Sveriges bästa dansare. I årets säsong såg vi bland annat artisten och tv-personligheten Tone Sekelius, 25, dansa loss tillsammans med danspartnern Hugo Gustafsson, 25. Redan under säsongen har de varit öppna med att de kommit varandra nära under programmet.

I det sjunge programmet var det tyvärr Tone och Hugo som fick säga hejdå till Let's Dance, något som väckte starka reaktioner hos tittarna.

– Det är jättetråkigt, självklart. Jag har tyckt att det här har varit så givande, så fett. Och att få dansa med Hugo har varit helt otroligt. Vilken upplevelse, wow!, sa hon i programmet efter att hon åkte ut.


Tone Sekelius och Hugo Gustafssons relation i dag


I en intervju med Svensk Dam berättar Tone om relationen till Hugo Gustafsson. Innan programmet började hade hon faktiskt bara en enda önskan på sin danspartner – att han skulle vara längre än henne. Det visade sig att de var lika långa, vilket fick duga. Det verkar dock som att de hittade fler gemensamma sker än längd under programmet.

I en dokumentär som Tone har lagt upp på sin Youtubekanal talar hon om hur viktig relationen till Hugo var för att hon skulle orka fortsätta med programmet.

– Jag hade loggat ut för länge sedan om det inte vore för Hugo som såg potential och som anpassade danser efter mina styrkor och svagheter, berättade hon.


Romansen som golvade juryn: "Helt sjukt"


Innan inspelningen av Let's Dance började berättade Tone för Svensk Dam att hon var öppen för att bli kär under programmet, något som hon sedan inte har pratat mer om.

Men när Tone och Hugo skulle dansa American Smooth till låten A Star is Born hände något speciellt. Dansparet förtrollade publiken och alla satt som fastnaglade framför det sensuella numret.

Juryn blev golvad och gav höga poäng. Ann Wilson gav dem en tia följt av en åtta från Dermot Clemenger och en nia från Tony Irving.

– Det kändes helt sjukt, berättar Tone i sin Youtubevideo.

Sedan avslöjar hon hur hon och Hugo tänkte kring det magiska dansuppträdandet:

– Vi måste ge romansen som låten förtjänar. Så vi måste gå in i ett "land av kärlek".

Om kärlek faktiskt uppstod mellan dansparet har inte bekräftats. Hänt har sökt Tone Sekelius och Hugo Gustafsson för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT och Adam Ihse/TT

Annons