tone sekelius

Tone Sekelius om att lämna Let's dance 2023 – talar ut efter kritiken

Tone Sekelius

Det femte paret att åka ut ur Let's dance 2023 blev Tone Sekelius och Hugo Gustafsson.
Detta kom som en total överraskning, både för tittarna och för Tone själv.
För Hänt berättar hon om känslorna.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Deltagarna avslöjar sanningen om romanserna i Let's dance
0:23

Efter reklamen: Deltagarna avslöjar sanningen om romanserna i Let's dance

(0:23)

Slå på ljud

Sångerskan Tone Sekelius, 25, har haft många bollar i luften. Tidigare i år deltog hon i Melodifestivalen och strax innan det var hon programledare för dokusåpan Paradise.

De senaste veckorna har hon dessutom varit högaktuell i Let's dance 2023. Där har hon dansat tillsammans med Hugo Gustafsson, 25, och parets dansresa gick som på räls.

Men i den senaste elimineringen var det Tone och Hugo som dessvärre fick lämna programmet, trots juryns höga poäng och lovord. Händelsen har lämnat både tittarna, och Tone själv, i chock.

Tone Sekelius blev femte paret att åka ut ur Let's dance 2023

I duellen stod det mellan Tone och Hugo, och Johanna Lind Bagge med danspartner Tobias Wallin. Men sist kvar på trappan blev alltså Tone.

– Det är jättetråkigt, självklart. Jag har tyckt att det här har varit så givande, så fett. Och att få dansa med Hugo har varit helt otroligt. Vilken upplevelse, wow!, sa hon i programmet efter att hon åkte ut.

Händelsen har skapat stort missnöje hos tittarna, som tycker att det var helt fel person som fick lämna. På Tones Instagram-konto öser kommentarerna in.

”Hur kan det INTE hålla hela vägen? Helt obegripligt”, skriver en följare.

”Hur är det ens möjligt, ni som dansar så bra”, skriver en annan.

”Helt galet att det var du som åkte ut, vad hände... Jag som trodde du skulle vinna alltihop”, instämmer en tredje.

Tone Sekelius I Let's dance 2023

Tone Sekelius blev det femte paret att åka ut ur Let's dance 2023.

TV4

ANNONS: Drömmer du om storvinsten? Ta chansen att bli en vinnare. Upptäck mer här (länk till Postkodlotteriet). Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se

Tone Sekelius egna ord om att åka ut: ”Kom som en överraskning”

Kritiken är minst sagt stor, men vad tycker då Tone Sekelius själv? När Hänt når henne berättar hon hur det känns, och avslöjar att det hela faktiskt kom som en chock.

”Ja, jag tycker det var så himla tråkigt att vi fick lämna, och det kom verkligen som en överraskning i och med att poängen var så bra, även från veckan innan.”, skriver hon och fortsätter:

”Känns jättetråkigt, känner verkligen att vi hade så mycket kvar att ge, men nivån var så hög att vem som helst kan åka.”

FOTO: Elin Jonasson / TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN