TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tommy Nilssons blev pappa som 62-åring – talar ut om oron för bebisen

02 jan, 2023 
AvJonna Lawaetz
Tommy Nilsson
Tommy Nilsson blev i våras pappa för sjätte gången, när han och Linda Olsson fick en liten dotter.
I Fredrik Ralstrands podcast Hitfabriken berättar han nu om känslorna att återigen bli pappa vid 62 års ålder.
Annons
Tommy Nilsson om att vara pappaledig: "Skriver mellan blöjbytena"Brand logo
Tommy Nilsson om att vara pappaledig: "Skriver mellan blöjbytena"

Den folkkära artisten Tommy Nilsson, 62, har en lång och imponerande karriär bakom sig. Han började sin karriär som sångare i flera olika band, på 80-talet började han tillslut började satsa på sin solokarriär som snabbt blev en stor framgång.

Han har vunnit Melodifestivalen och legat på svensktoppen med flera av hans kända hits. Låtar som Öppna din dörr och Stad i ljus har nog inte någon missat.

Karriären är inte det enda Tommy lägger sin tid på. Han har nämligen fullt sjå på familjefronten också. Artisten har sex barn och fick sitt nyaste tillskott i våras, efter att han och flickvännen Linda Olsson, 42, bara en månad innan avslöjade den stora nyheten att de väntade sitt andra gemensamma barn.

Tommy Nilsson blev gammelmorfar och pappa med bara månaders mellanrum

Linda och Tommy har varit ett par i 14 år och och är sedan några år tillbaka förlovade, däremot har det ännu inte gjort slag i saken och gift sig. Innan Tommy träffade Linda har han haft flera andra relationer.

Annons

Tillsammans med skådespelerskan Malin Berghagen, 55, har Tommy barnen Linn, 26, och Isak, 20. Och från två tidigare relationer har han barnen Angelica, 41, och Kalle, 29.

Tommy var 20 år när han fick sitt första barn och 62 år nu när det senaste tillskottet kom till världen.

Tommy Nilsson om att vara 62 år och nybliven pappa

När Tommy gästade Fredrik Ralstrands podcast Hitfabriken pratar de om att bli småbarnsförälder igen. Tommy berättar att kroppen inte riktigt hänger med och att han lider av smärtor i både axel och knäna.

Annons

– Jag har ju som sagt ett spädbarn hemma och ner på golvet kommer man ju, men inte upp, berättar Tommy i avsnittet.

Duon fortsätter prata om känslorna kring att återigen bli pappa i en högre ålder. Varpå Tommy uttrycker en viss oro att hans nyfödda dotter i framtiden ska tycka det är jobbigt att ha en äldre pappa.

– Jag tycker mer att vad ska hon tycka när jag är 70 och ska gå på hennes första föräldramöte, tycker hon att det är konstigt att hon har en så gammal pappa då?, säger Tommy.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Annons