Tommy Nilssons mystiska tystnad efter gravidavslöjandet

Tommy Nilsson, Linda

Förra veckan kom nyheten om att Tommy Nilsson och kärleken Linda Olsson väntar barn.
Men efter beskedet har det varit väldigt tyst från artisten.
Läs här!
16:09

Efter reklamen: Folkkära skådespelaren Carina Lidbom är redo att hitta sann kärlek i Hänts dejtingprogram Hungrig på kärlek

(16:09)

Tommy Nilsson är en av Sveriges största artister och har genom åren släppt låtar som Öppna din dörr, Allt som jag känner och Dina färger var blå.

Han har blivit otroligt hyllad för sin fantastiska röst och är, efter en 35 år lång karriär, fortfarande aktuell.

Men något som Tommy också är känd för är sina tuffa år med alkoholen.

I många år kämpade han nämligen mot alkoholen innan han till slut fick hjälp och lyckades bli nykter.

I Nemo Hedén och Magnus Hedmans podcast Beroendepodden berättar han hur hans kärlek Linda Olsson är en stor bidragande faktor till att han blev nykter.

– Jag hade ganska nyligen träffat Linda. En ny kvinna i mitt liv. Och jag såg väl möjligheten att sudda bakåt. Och jag tog chansen att göra det, säger han i podden.

Linda Bengtzings bröllopsplaner med kärleken Peter

Se klippet här!

Tommy Nilsson ska bli pappa

Tommy och flickvännen Linda har varit ett par i över 14 år och har gått igenom mycket ihop. Tillsammans har de sonen Tim och under förra veckan kunde man läsa att han ska få ett litet syskon.

I ett inlägg på Instagram berättar nämligen Linda att hon och Tommy väntar barn, detta i samband med Tommys födelsedag.

”Grattis min fina älskade man på din dag! Älskar dig mer än någonsin och är så glad över var vi befinner oss idag, vår familj”, skriver hon intill ett bildspel.

Och bläddrar man bland bilderna kan man se en stor gravidmage! Och i kommentarsfältet väller det fortfarande in gratulationer från både följare, fans och artist-kollegor.

Så bor Casper efter skilsmässan – nya livet

”Åh vilken lycka! Stort grattis till Tommy Nilsson på födelsedagen och Er alla till livet som växer”, skriver bland dansbandsstjärnan Elisa Lindström.

”Åh! Stort grattis till er!!! Vilken lycka! Kärlek i massor!!”, skriver artisten Sonja Aldén.

Tommy Nilssons mystiska tystnad efter gravidavslöjandet

Även Tommy har Instagram. Där bjuder han på mycket bilder från sin musikkarriär om det är så turnéer, andra roliga gig eller nya låtar.

Han är med andra ord inte särskilt personlig på sin plattform, men på kärleken Lindas födelsedag gjorde han ett undantag.

”Hallå i rymden! Idag fyller mitt solsken, min vackra fantastiska livskamrat 40 år. Jag ser dig när du kom skuttande mot mig för 11år sen. Det känns som igår. Älskar dig. Fred och kärlek till alla människor i hela världen. Kram Tommy”, skrev han då till en bild på Linda.

Men nu har det gått 28 veckor sedan Tommy uppdaterade senast, vilket innebär att han inte har uttalat sig om gravidlyckan ännu. Det är med andra ord endast Linda som gått ut och berättat om den stora nyheten.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!