LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tommy Nilsson och Linda har flyttat isär – beslutet för barnen: ”Hälsar på”

09 jul, 2024 
Elin Jonasson
Elvira Reer
Tommy Nilsson, Linda Olsson
Tommy Nilsson och flickvännen Linda har valt att bo i olika städer under en längre tid.
Nu berättar artisten om beslutet för Hänt.
– Min familj är faktiskt i Kalmar, säger han.
Annons
Så blåser Tomas Ledin fansen – folkkära artistens galna skämtBrand logo
Så blåser Tomas Ledin fansen – folkkära artistens galna skämt

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nillson, 64, är en folkkär svensk artist, låtskrivare och skådespelare som slog igenom redan 1981 med sitt debutalbum Tommy Nilsson. Bland hans många hits finns bland de kända låtarna En Dag och Öppna din dörr. 2016 deltog han även i programmet Så mycket bättre.

Förutom den framgångsrika karriären är Tommy också en familjefar och sen 15 år tillbaka är han tillsammans med skådespelerskan Linda Olsson, 44, och de är förlovade. Tillsammans har paret två barn Tim, 11, och dottern Leona som föddes 2022. Utöver det har Tommy även fyra andra barn.

Just nu är Tommy aktuell med sin turné Öppna din dörr och under kvällen får vi dessutom se honom på Allsång på skansen. Med andra ord har han verkligen fullt upp.

Samma sak gäller för Linda, som tyvärr inte kan närvara och heja på Tommy under konserten eftersom hon är i Kalmar och jobbar.

Linda och Tommy bor isär på grund av jobbet – får hälsa på ibland

När Hänt träffar Tommy inför allsången berättar han att han och Linda har valt att bo isär på grund av jobbet. Eftersom Linda har fullt upp med sina teaterframträdanden bor hon och barnen ifrån Tommy för tillfället.

Annons

– Min familj är ju faktiskt i Kalmar just nu. Linda min käresta jobbar i Kalmar och våra två barn är med där och har sommarlov och har det mysigt, berättar han för Hänt och fortsätter:

– Hon jobbar med teater tillsammans med Robert Gustavsson och några andra, de är flera stycken från teaterensemblen som bor där.

Tommy förklarar vidare att Linda och barnen bor i hamnstaden vid Smålandskusten på heltid eftersom att det blir lättast så.

– Just nu bor hon i Kalmar hela tiden eftersom att barnen är där. Så jag åker dit ibland. Jag ska åka dit imorgon och så åker man och hälsar på, fyller på lite kärlek och så åker man vidare, berättar han för Hänt.

FOTO: Skärmdump TV4

Annons