ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tommy Nilsson och Linda skiljs åt – beskedet veckor innan jul

15 dec, 2023 
TOMMY NILSSON, LINDA OLSSON
Tommy Nilsson sprider julstämning i hela Sverige.
Men hur blir det egentligen med hans eget julfirande?
– Då kan det bli pizza och film, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilson brister ut i sång – mitt under intervjunBrand logo
Tommy Nilson brister ut i sång – mitt under intervjun

Tommy Nilsson, 63, är högaktuell under hela november och december med sin julturné I juletid. Det blir totalt 38 orter som får besök av Tommy tillsammans med musikerkollegorna Magnus Johansson och Marcos Ubeda.

Med andra ord kommer Tommy sprida julstämning i stort sett hela Sverige – men han själv kommer troligtvis tillbringa årets julafton med pizza och en film...

Sedan 15 år tillbaka är Tommy tillsammans med skådespelerskan Linda Olsson, 44, som han också har barnen Tim och Leona med. De är även förlovade sedan flera år tillbaka även om bröllopsplanerna är lite på paus just nu.

Därför splittras Tommy och Linda under julen

December är som sagt fullt upp för Tommy och när Hänt träffar honom berättar han hur det egentligen blir med julfirandet i år.

Annons

– I år blir det såhär att jag åker på den här turnén och det är en ganska mastig turné. Jag vet att jag kommer vara trött när jag kommer hem och istället då för att komma hem och vara trött så blir det så att Linda och barnen och min svärfar och den familjen och Lindas bror ska åka utomlands. Och jag kommer vara hemma.

Ensam?

– Nej för då kommer mina stora barn till mig, säger Tommy och fortsätter:

– Men jag kände såhär att ska jag åka med och inte orka delta i badandet och allt. Så jag kände att jag kommer behöva några dagar där. Då får de hellre ha kul än en trött gubbe som ligger i ett hörn liksom, jag försöker undvika sådant nu för tiden.

Tommy Nilsson tveksam över julen – inte riktigt bestämt

De barnen som förmodligen kommer till Tommy på julafton är dottern Linn Berghagen Nilsson, 28, och hennes halvbror Christopher Berghagen Taylor, 36.

– Då kan det bli pizza och film. Det kan bli en sådan jul, säger han.

Eller så blir det helt tvärtom.

– Om jag inte får för mig att bara hoppa på ett plan och åka ner ändå. Så vi får se.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Claudio Bresciani/TT

Annons