Därför försvinner Tommy Nilsson helt – beslutet efter gravidlyckan

Tommy Nilsson

Tommy Nilsson och flickvännen gick nyligen ut med beskedet att de ska bli föräldrar igen.
Det blir Tommys sjätte barn.
Men varför väljer artisten att ta ett kliv tillbaka från rampljuset? I ett inlägg på Instagram berättar han om beslutet!
17:54

Efter reklamen: Kommer Paradise Hotel-profilen hitta kärleken genom varukorgen?

(17:54)

Tommy Nilsson, 62, är känd för både det ena och det andra men främst för sina enorma framgångar som soloartist med låtar som Öppna din dörr, En dag och Jag tror på människan.

Han har även en karriär som röstskådespelare och har dubbat en hel uppsjö av filmer, något han började med redan 1985 och håller på med än idag.

Vid flera tillfällen har Tommy medverkat i Melodifestivalen, fått pris för årets låt på Svenktoppen med låten Öppna din dörr och 2016 deltog han i Så mycket bättre där han gjorde succé bland tittarna. Han är minst sagt ett folkkärt ansikte!

Robinson-Joel bryter ihop efter gruppens beteende: "Motbjudande"

Se klippet här!

Tommy Nilssons familj och barn

Tommy Nilsson blev pappa redan som 19-åring, något han själv beskriver som för tidigt till Aftonbladet.

– Jag var alldeles för ung, naturligtvis. Vi var inte tillsammans heller jag och den tjejen och jag jobbade dessutom i ett annat land så de första åren träffade jag inte min dotter så mycket. Det kämpade jag med sen, att återupprätta en kontakt med min äldsta dotter, och nu har vi en bra kontakt, sa Tommy i en intervju till Aftonbladet.

Sedan dess har han fått fyra barn till, och väntar nu sitt sjätte med flickvännen Linda Olsson, 42. Det blir parets andra gemensamma barn. Med sin före detta fru Malin Berghagen, 55, fick Tommy två barn, Linn och Isak. Angelica och Kalle är från tidigare förhållanden.

Nyheten att paret skulle bli föräldrar ännu en gång gick de ut med på Instagram, där vi får se hennes stora gravidmage – och lyckan i parets ögon!

Tommy Nilsson försvinner från Instagram – nu berättar han

Molly Sandéns hårda ord om exet Eric: ”Förminskad”

Men nu, bara veckor efter gravidavslöjandet med flickvännen, kommer Tommy Nilsson med ett nytt besked. På Instagram går han ut med nyheten att han kommer att sluta helt med sociala medier.

Han meddelar det genom en video med en låt han har skrivit om situationen i Ukraina. Låten är melankolisk och det är berörande text på videoklippet som rullar i takt med musiken.

”Det första klippet är ny musik som speglar lite av mina tankar om det hemska vi nu får uppleva i Ukraina...”, skriver Tommy och fortsätter sedan:

”Jag kommer alltså inte vara aktiv här längre annat än med korta meddelanden. Fred och kärlek till alla människor i hela världen”.

Men för den som inte får nog av Tommy Nilsson kan man istället följa honom på Youtube där han istället kommer publicera sin musik och sina tankar!

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT/Instagram

SENASTE NYTT!