LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Nya beskedet om Tommy Körberg hälsa - hemma från sjukhuset efter elakartad bakterie

31 jul, 2023 
Moa Risberg
Tommy körberg
För ett tag sedan kom beskedet om att Tommy Körbergs blivit inlagd. Efter en elakartad bakterie som orsakade ryggsmärtor.
Nu har han fått komma hem igen efter sin tid på sjukhuset.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kärt återseende mellan Tommy Körberg och sonen AntonBrand logo
Kärt återseende mellan Tommy Körberg och sonen Anton

För ett tag sedan kom det besked tråkiga beskedet om att artisten Tommy Körberg blivit inlagd på sjukhus efter att hans hälsoläge förändrats. Något som gjorde att artisten tvingades att ställa in sin turné runt om i landet.

Planen var att Tommy skulle ha genomfört turnén Grand Finale under hela sommaren, i ett pressmeddelande avslöjade han de tråkiga beskedet.

”Det smärtar mig oerhört över att behöva ställa in min sommarturné ”Grand Finale” och göra min publik besviken”

”Tyvärr kommer det inte att vara möjligt för mig att slutföra turnén då jag har fått tillbaka en elakartad bakterie som den här gången satt sig på ryggen och skapar akut ryggsmärta. Jag är nu inlagd på sjukhus för utredning och behandling”, sa han i ett pressmeddelande skriver Aftonbladet.

Nya beskedet om Tommy Körbergs hälsa

I höst är det premiär av Änglagård musikalen som Tommy Körberg gör har huvudrollen i tillsammans med vännen och kollegan Helen Sjöholm.

Annons

Efter det oroliga läget med artistens hälsa kom nyligen nya besked om Tommys hälsa och hoppet inför premiären av Änglagård ifrån teamet som jobbar med musikalen.

– Snart kommer han kunna börja repa lite smått inför ”Änglagård”, säger Johan von Der Lancken, producent på Oscarsteatern, skriver Aftonbladet.

Tidningen skriver även att Tommy Körberg har fått lämna sjukhuset och nu har återhämtat sig bra efter omständigheterna med den elakartade bakterien.

Fortfarande påverkad efter sjukhusvistelsen

Enligt uppgifter från Aftonbladet ska han nu påbörja repetionerna inför musikalen av Änglagård hemifrån då Tommy fortfarande ska vara svag efter att ha varit sängliggandes under perioden med ryggsmärtorna.

När Hänt kontaktar Anders Westin som är ansvarig presskontakt för Tommys så meddelar han att han inte har några nya uppgifter om Tommys hälsa.

Musikalen av Änglagård har premiär den 10 september på Oscars teatern i Stockholm. Kompositör och sångtexter är skrivna utav Melodifestivalen legendaren Fredrik Kempe.

Edward Af Sillén som vi känner igen från sin insats som jurydeltagare i programmet iTalang har tillsammans med Daniel Réhn författat manuset till föreställningen.

FOTO: TT

Annons