ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Anton Körberg sparkades från radiokanalen – Tommy Körberg om konflikten

26 jun, 2023 
Tommy och Anton Körberg
Anton Körberg sparkades från NRJ och ersattes av Anis don Demina.
Nu delar Tommy Körberg med sig av sina första ord kring situationen med sonen.
– Folk som bestämmer på de där radiokanalerna, jag vet inte vad det är, det är väl byråkrater en del va, säger Tommy till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför lämnade Anton Körberg radiokanalen NRJ: ”En förändring”Brand logo
Därför lämnade Anton Körberg radiokanalen NRJ: ”En förändring”

Tommy Körberg, 74, är pappa till tre barn. Den äldsta sonen Anton Körberg, 45, har länge arbetat som radioprofil i morgonprogrammet på radiokanalen NRJ.

Men tidigare i våras kom plötsligt beskedet att han lämnar kanalen, det visade sig då vara cheferna som fattat beslutet att Anton skulle lämna sin stol och ersättas av Anis don Demina, 30.

Anton har tidigare berättat för Hänt om chefernas beslut och menade då att det inte var så dramatiskt som det kanske lät.

– Vi testade och det är knepigt, det är svårt. Det är mycket mer konkurrens jämfört med hur det var när jag började. De gör vad de kan, jag lägger mig inte i det där. När cheferna sa ”vi måste göra en förändring”, så var jag helt fine med det, sa då Anton.

Annons

Tommy Körbergs ilska efter radiokanalens beslut: ”De tänker väl inte alls”

Någon som däremot inte tycker att det var rätt beslut är pappa Tommy Körberg. I en intervju med Hänt berättar nu Tommy om sina tankar kring att sonen fick lämna kanalen.

– Lämnade och lämnade... Det var en omstrukturering ifrån kanalens sida. De skulle ha behållit honom tycker jag, säger Tommy Körberg till Hänt.

Det var inte rätt beslut enligt dig?

– Nej jag tyckte han var jävligt bra där, han är jävligt bra, säger Tommy och fortsätter:

– Folk som bestämmer på de där radiokanalerna, jag vet inte vad det är, det är väl byråkrater en del va. Jag vet inte hur de tänker, de tänker väl inte alls. Men Anton har det bra ändå.

Det arbetar Anton Körberg med idag – efter petningen från NRJ

Sedan Anton slutade på NRJ har han fortsatt med sina andra arbeten som regissör, kreativ producent och inläsare av ljudböcker. Enligt Tommy är det även mycket tid som går åt Antons stora intresse.

– Det är bra, nu är det ju fint väder och han spelar golf. Så han går omkring i färgglada kläder och roliga skor, säger Tommy.

FOTO: TT

Annons