BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tommy Körberg ställer in Allsång på Skansen – nya beskedet om hälsan

08 aug, 2023 
PERNILLA WAHLGREN, TOMMY KÖRBERG
Tommy Körberg skulle ha uppträtt i säsongsavslutningen av Allsång på Skansen.
Men nu kommer ett dystert besked, han tvingas ställa in.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kärt återseende mellan Tommy Körberg och sonen AntonBrand logo
Kärt återseende mellan Tommy Körberg och sonen Anton

Tommy Körberg, 75, har haft det tufft med hälsan den senaste tiden och tvingats ställa in sin sommar-turné. Han skulle även gästat Pernilla Wahlgren i Allsång på Skansen i säsongsavslutningen, men nu kommer ett nytt besked.

– Tyvärr kommer jag inte att delta i Allsången nästa vecka. Jag behöver fokusera på min återhämtning inför premiären av 'Änglagård'. Jag har blivit diagnostiserad med streptokocker som sitter på en av kotorna i ländryggen, vilket leder till nervsmärta som jag nu måste behandla, säger Tommy Körberg i ett pressmeddelande.

Oron för Tommy Körberg inför Allsång på Skansen

Med tanke på att Tommy behövt ställa in flera spelningar under sommaren var det många som var oroliga för hur det egentligen skulle bli med hans medverkan i allsången. Han skulle ha gästat tillsammans med Helen Sjöholm.

Annons

Men nu står det alltså klart att det blir ingen allsång för Tommys del. I ett pressmeddelande skriver SVT att det istället blir några andra artister som ansluter till den spektakulära kvällen.

”Finalavsnittet av sommarens Allsång på Skansen sänds tisdagen den 15 augusti. SVT kan nu bekräfta att fler artister ansluter till sällskapet. Den populära duon Samir & Viktor samt Norges stjärnskott, Dagny, kommer att inta Sollidens scen.”

De artister som skulle gästat kvällen och som fortfarande står med på schemat är inga mindre än Victor Leksell, Helen Sjöholm och David Ritschard.

Samir & Viktor släpper ny musik

Musikduon Samir Badran, 33, och Viktor Frisk, 28, bildades 2014 och hade flera stora hits som Success, Bada nakna och Groupie. Men i oktober 2020 valde de att lägga skorna på hyllan.

”Nu är det dags att gå vidare. Jag utbildar mig till mäklare och vill fokusera 100 procent på det”, sa Samir Badran då i ett pressmeddelande.

Men sedan dess har mycket hänt. I våras meddelade de att de gör comeback och tidigare i sommar släppte de den nya låten Skål.

När Hänt når Samir & Viktors presskontakt Therese Hädinggård kan hon meddela att Samir och Viktor är väldigt glada över att få komma tillbaka till Allsång på Skansen.

”Killarna är superpeppade på att få komma tillbaka till Allsången för att sprida sång och glädje!”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TT

Annons