LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sjukdomen höll på sätta stopp för Tommy Körberg: ”Jag blev så förbannad”

10 nov, 2023 
Linn Seipel
tommy körberg i änglagård
Tommy Körberg är aktuell i uppsättningen av Änglagård, men hälsan höll på att sätta stopp för den folkkära showartisten.
– Jag blev så förbannad, jag tror det var därför blev frisk, säger han i en intervju i Hellenius Hörna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anton Körbergs sjukdomsbesked: ”Kan ta upp till ett år”Brand logo
Anton Körbergs sjukdomsbesked: ”Kan ta upp till ett år”

Tommy Körberg, 75, har under en tid kämpat med hälsan efter att ha fått en streptokockbakterie mellan två diskar i ryggen. Det hela började i somras, med en stegrande smärta vilket tillslut ledde till att Tommy flögs till sjukhus med ambulansflyg.

– Det var en elakartad bakterie som satte sig på ryggen. Det var den som satt på hjärtat förut. Den gillar mig på något sätt, den där bakterien, sa Tommy när han gästade Nyhetsmorgon i september.

Tommy Körbergs hälsokamp: ”Nära att stryka med”

Nyligen gästade Tommy talkshowen Hellenius Hörna, ledd av David Hellenius, 49, där han påtalade att han äntligen mådde bättre – men att det varit en kämpig tid.

David påpekar i intervjun att när Tommy har besökt programmet, vilket han gjort många gånger, så har det varit i alla möjliga hälsotillstånd. Från kry som en nötkärna och sprudlande – till att ha varit ”nära att stryka med”.

Annons

Nu är den folkkära artisten aktuell i föreställningen Änglagård, som det verkar ha varit lite på håret med att han faktiskt skulle lyckas genomföra. Bakterien kom nämligen tillbaka då repetitionerna började.

– Ja, jag missade två veckor repetition men det var inte så fysiskt jobbigt, mest psykiskt. Jag blev så förbannad, jag tror det var därför blev frisk. Jag blev arg, säger Tommy i programmet.

Tommy Körberg om Änglagård – repade från sjukhussängen

David fyller i att han hörde att Tommy till och med repade från sjukhussängen.

– Att ta över Ernst Günther mantel där, det är en ära man inte kan missa. Tommy fortsätter:

– Så det var lite små nervöst, ett tag där hade jag det lite jobbigt med att sätta sig in, men det gick.

FOTO: TV4/Hellenius hörna

Annons