Artikeln innehåller reklamlänkar

Tomas Ledins chock efter beundrarens oväntade drag: “Överraskad”

Tomas Ledins chock efter tatueringen

Tomas Ledin har i över 40 år underhållit svenskarna med låtar som Sommaren är kort och I natt är jag din. Under åren har han fått en stor och trogen fan-skara. Nu har popstjärnan träffat sitt största fan som visar upp en oförglömlig – och högst permanent – hyllning.

Sedan debutalbumet Restless Mind släpptes 1972 har Tomas Ledin, 67, levererat den ena popdängan efter den andra. Låtarna Sommaren är kort, Just nu! och En del av mitt hjärta har alla en plats i fansens hjärtan. Och de trogna fansen har hängt med i Tomas långa och mycket produktiva karriär.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Trots att poplegenden uppnådde pensionsåldern för ett par år sedan har han fortsatt göra musik. Förra hösten åkte han på turné med egna krogshowen Skarpt läge. I showen återbesökte han sina gamla hits och spelade sig igenom olika stilar, från rock och soul till folkmusik.

Men redan då meddelade Tomas Ledin att han efter avslutad turné ämnade att lägga just turnerandet på hyllan – i alla fall under två års tid. Anledningen var att han ville tillbringa mer tid med familjen bestående hustrun Marie Ledin, 62, och de vuxna sönerna Theo och John.

Den lediga tiden skulle också läggas på att skriva ny musik. Till Aftonbladet sa han då att det inte var sista gången har ställde sig på scenen.

– Jag har inga planer på att lägga av. Jag kommer ta en paus från scenen men skriva låtar och om det utvecklar sig positivt så kommer jag att stå på scenen igen, sa Tomas Ledin förra året.

Och det fick han rätt i för popstjärnan har inte hållit sig borta från scenen. Senast häromdagen dök han upp på en spelning i Lövvik där han inte kunde låta bli att framföra några låtar med gitarr.

Instagram berättade han om den härliga kvällen.

”Slutsålt och ljuvlig stämning ikväll, när Ulrica Boden, Stina Joza och Klas Norberg tillsammans med Norakapellet bjöd på en förtrollad afton i vackra Lövvik. Hatten av för både artister, musiker, arrangörer och publik! Jag kunde inte låta bli att själv plocka fram gitarren … ”, skriver Tomas Ledin på Instagram.

Överraskade med tatuering

Men den stora behållningen från konserten blev något helt annat. Ett fan kom fram till honom med en speciell överraskning.

Jag träffade den här fina tjejen i Lövvik härom kvällen. Hon hade något hon ville visa mig …”, skriver Tomas Ledin i ett inlägg på Instagram.

Bilderna på Instagram föreställer en kvinna som ståtar med en sleeve-tatuering på armen – med Tomas Ledins porträtt.

Inte bara popartisten tappade hakan över den oväntade hyllningen. Även följarna blev imponerade av tatueringen.

Wow! Snyggaste porträtt tatueringen jag sett! Skitsnygg”, skriver en person.

Så borde jag också göra. Min idol sedan 40 år tillbaka”, skriver en annan.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Helen W. Jåma Naina, Instagram

SENASTE NYTT!