LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tom Cruise dotter Suri byter efternamn efter infekterade tvisten – så heter hon nu

01 jul, 2024 
Elvira Reer
Tom Cruise, Katie Holmes, Suri Cruise
Suri tog studenten medan Tom Cruise festade på annat håll.
Sprickan blir tydlig – och nu har Suri även valt bort pappans namn.
Annons
Felix Herngren om flytten utomlands – barnen lämnade hemmaBrand logo
Felix Herngren om flytten utomlands – barnen lämnade hemma

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Suri Noelle Cruise Holmes, 18, dotter till Tom Cruise, 61, och Katie Holmes, 45, gick nyligen ut gymnasiet. På cermonin syntes hon tillsammans med sin mamma Katie, och Tom var inte närvarande.

Flera källor rapporterade senare att Suri hade valt namnet Suri Noelle istället för Suri Cruise på sitt studentbevis. På en bild Page Six lade upp syntes beviset klart och tydligt, namnet var bytt, enligt The Independent.

Gesten var troligen en hyllning till hennes mamma Katie, vars mellannamn är Noelle.

Listan från Suri's skolas examensprogram.TT

Tom Cruise skippade Suris student – för Taylor Swift

Samtidigt som Suri's student syntes pappa Tom bland de stjärnspäckade gästerna på Taylor Swift Eras Tour på Londons Wembley Stadium.

Det är tidigare känt att sedan Tom och Katies skilsmässa, 2012, var det Katie som fick vårdnaden av Suri. Tom själv har varit regelbundet omskriven angående hans relation till Scientologikyrkan och uppgavs även ha varit kontrollerande emot sin fru och dotter.

Annons

Till Hollywood Life berättar källor att Tom ville ha kontakt med Suri efter skilsmässan, men att det är hans religion som har satt stopp för den möjligheten. En person som tillhör en så pass hög position i Scientologikyrkan är nämligen förbjuden att umgås med familjemedlemmar utanför tron.

Enligt uppgifter ska Suri Cruise inte träffat sin pappa sedan 2013.

Det är för nuvarande oklart om Suris namnbyte är en permanent juridisk justering eller bara ett personligt val. På Instagram står fortfarande Suris fulla namn Suri Noelle Cruise Holmes kvar.

FOTO: TT

Annons