TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Tog lån i sambons namn - går back 40 000 i månaden

18 maj, 2017 
Lina Arvidsson
I kvällens Lyxfällan häpnar experterna Patrik Grimlund och Magnus Hedberg när de får veta att Anna tagit lån i sambons namn - utan att berätta det för honom.
Annons

Anna, 31, och Bobby, 38, har sökt till Lyxfällan för att få hjälp med sin kraschade ekonomi. Lyxfällans experter Patrick Grimlund, 44, och Magnus Hedberg, 45, rycker ut till Norrköping där Anna och Bobby bor med tre barn.

Under ett par år har Anna ensam skött familjens ekonomi och för att täcka upp hålen har hon tagit lån och krediter. Det visar sig också att Anna tagit lån i Bobbys namn – utan hans vetskap.

För de lånade pengarna har de bland annat åkt på semester till Danmark.

– Det skulle ni ju kunna göra med lönen. Varför gör ni det med lånade pengar, frågar Patrik Grimlund.

– För att jag ville väl att alla skulle vara glada, svarar Anna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Anna har hållit familjens ekonomiska kris hemlig för Bobby i flera år.
Anna har hållit familjens ekonomiska kris hemlig för Bobby i flera år.

 Anna har dolt den ekonomiska krisen för resten av familjen och svarat att allt är bra när hennes sambo frågat. För några veckor sedan trodde Bobby att allt med parets ekonomi var frid och fröjd. Men bakom fasaden visade det sig att paret har skulder på över en miljon.

Annons

Vid budgettavlan får Anna och Bobby svart på vitt se att de går över 40 000 kronor back varje månad. En summa som får även de härdade experterna att häpna.

– Patrik och jag har ju kört Lyxfällan länge nu och sett det mesta kan man tycka. Men det här är rekordnivåer och det kommer att kräva rekordinsatser, säger Magnus Hedberg. 

Anna ångrar bittert att hon ljugit under så lång tid. När Lyxfällans experter frågar ut henne kring hur hon tänkt brister hon i gråt.

– Det blev alldeles för mycket på en gång. I kroppen känns det som att det blir helt tomt, helt svart. Jag finner inga ord. Jag tänker på hur illa situationen är. Den hade inte behövt vara så om jag bara hade varit ärlig från början, säger Anna.

Se när Lyxfällan gör upp Anna och Bobby budgettavla:

Lyxfällan går på TV3 och Viafree på torsdagar klockan 20.00.

 Foto: TV3

Annons