LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tobbe Trollkarl tvingas ställa in – trodde inte han skulle överleva

25 nov, 2023 
Tobbe Blom
Nyligen fick Tobbe Trollkarl akut åka in till sjukhus.
Nu tvingas han dessutom ställa in sina spelningar på grund av hälsan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tobbe Blom om relationen till Marko "Markoolio" Lehtosalo: ”Bästa vänner”Brand logo
Tobbe Blom om relationen till Marko "Markoolio" Lehtosalo: ”Bästa vänner”

Tobias ”Tobbe Trollkarl” Blom, 48, har under många år arbetat med att underhålla barn med sina trollkonster och magitrick. Tobbe slog igenom som programledare i barnprogrammet Lattjo Lajban och efter det har han lett stora underhållningsprogram som Talang och Idol.

På det privata planet lever Tobbe ett lugnt och stillsamt familjeliv med sin fru Karolina Blom, 44, dottern Towa, 12, och sonen Sigge, 9.

I skrivande stund befinner sig magikern egentligen ute på turné, men alldeles nyligen nåddes vi av beskedet att han akut förts till sjukhus.

Tobbe Trollkarl akut till sjukhus: ”Fullproppad med morfin”

Det var på Huddinge sjukhus som Tobias fick ta in, något som orsakades av väldiga smärtor.

”Så här ser jag ut med smärta 9/10... Såhär ser jag ut fullproppad med morfin... Tack underbara personalen på Huddinge!”, skrev han då på Instagram.

Annons

Trollkarlen förklarade att det hela rörde sig om någon infektion i kroppen. Men händelsen väckte även en oro för Tobias, som under samma helg egentligen skulle genomföra flera föreställningar.

”Så nu ligger jag här med dropp och undrar även jag hur helgen ska gå med gig i fyra städer... Kommer att höra av mig till er alla om hur det blir så fort jag själv vet mer!”

Tobbe Trollkarls nya besked – tvingas ställa in

Nu har Tobbe kommit med ett nytt besked, som dessvärre kan göra fansen besvikna.

”Östersund, Kramfors, Sollefteå & Sundsvall! Ligger på sjukhus tyvärr och helgen ser mörk ut… Svider i en artists hjärta att behöva ställa in! :-( Ni har fått mail allihopa med info. Vi ses SNART igen!”, skriver han på Instagram.

Några timmar senare uppdaterar han återigen att han har fått lämna sjukhuset och skriver även att han var högst osäker på om han skulle överleva.

”Lämnar sjukan strax, kommer med andra ord att överleva, jag var högst osäker för 36 timmar sedan! Lite vekling. Angående morgondagen, söndagens shower, så får ni info i eftermiddag. TACK för alla krya-hälsningar, det värmer!”

FOTO: Instagram / Hänt

Annons