LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tittarnas reaktioner efter doktor Mikael Sandströms ord i Nyhetsmorgon

07 sep, 2023 
doktor Mikael i Tv4
Doktor Mikael brukar gästa Nyhetsmorgon för att reda ut frågor kring diverse sjukdomar.
Men nu rasar tittarna över en viss detalj!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael SandströmBrand logo
Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael Sandström

Mikael Sandström känner nog många igen från TV4, där han ofta dyker upp som tv-doktor.

Han brukar svara på tittarnas frågor i Nyhetsmorgon och han hyllas ofta för hur kunnig och pedagogisk han är. Han har tidigare berättat för Hänt att han gärna hade haft ännu mer tid, till och med kanske ett helt eget program.

– Hade jag haft längre tid eller ett eget program så hade jag kunnat förklara mer och noggrannare men nu är vi väldigt hårt styrda. Jag har ju en viss tidsgräns i Nyhetsmorgon så jag måste ju anpassa mig. Det är lite trixigt ibland. Jag har ju sagt flera gånger till TV4 att jag tycker att vi ska på ett bra och konkret sätt utmana Fråga doktorn till exempel, varför inte göra ett program?

Därför vill inte TV4 ge doktor Mikael ett eget program

Men denna idé verkar inte TV4 ha nappat på alls.

Annons

– TV4 är inte intresserade av det utan vill använda mig på ett annat sätt, och då får jag ju anpassa mig. Det hade varit kul och intressant att kunna gå in lite djupare på ämnena för jag kan själv uppleva att jag stressar igenom tiden men det är ju så när man har en tidsram, sa Mikael till Hänt då.

Tittarnas kritik mot doktor Mikael – pratar för snabbt

Det verkar dock inte som att det enbart är Mikael som tycker att han får för lite tid till att förklara saker. För bland Nyhetsmorgons kommentarer på sociala medier uttrycker flera hur det känns som att doktorn ”stressar sig igenom” inslaget när han ska prata om något eller förklara något. I detta fall var det när han häromdagen gästade studion för att prata om bältros.

”Doktor Mikael var på besök och berättade allt om bältros och svarade på tittarnas frågor”, skriver Nyhetsmorgon på Instagram.

I kommentarsfältet skriver några tittare:

”Han är ofta rörig i sitt prat. Hoppar fram och tillbaka.”

En annan skriver:

”Tack för all information dr Mikael. Önskar att du sluppit stressa igenom den tiden som är avsatt till dig”, varpå ytterligare en instämmer:

”Håller med. Så jäkla stressigt”.

Hänt har sökt Mikael Sandström för en kommentar.

Annons