Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tittarnas kritik mot Nyhetsmorgon efter TV4:s beslut: ”Dåligt”

17 mar, 2019 
Kritik efter Nyhetsmorgons beslut om Talang 2019
Många TV4-tittare väntade sig att få se vinnaren av Talang 2019 i lördagens avsnitt av Nyhetsmorgon. Nu uttrycker de sin besvikelse på kanalens Facebooksida.
Annons

I fredags var det dags för finalen av Talang 2019 på TV4. När samtliga deltagare framfört sina nummer röstades artisten Micke Holm, minnesmästaren Marwin och sångerskan och Eva Jumatate fram som tittarnas favoriter.

En chockad Micke Holm fick mot slutet av kvällen reda på att han tagit hem segern och vinstsumman på en halv miljon kronor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ojojoj, jag har egentligen inte så mycket att säga. Men jag är fantastiskt glad, sa Micke till programledaren Pär Lernström, 38, efter att ha vunnit Talang 2019.

Efter finalen reagerade flera tittare på att ännu en sångare knipit förstaplatsen i talangjakten. Dessa åsikter uttryckte de i kommentarsfältet på TV4:s Facebooksida.

”Fantastiskt duktig men något annat än sångare hade hellre fått vinna tycker jag. Killen med korten… jösses vilket sifferminne”, skrev en person som hellre hade sett minnesmästaren Marwin som vinnare.

Annons

Kritiken mot Nyhetsmorgon efter finalen av Talang 2019

Knappt 12 timmar efter finalen av Talang 2019 drog Nyhetsmorgon igång på TV4. På kanalens Facebooksida la man under lördagsmorgon upp en bild på programledaren Jenny Strömstedt, 46, tillsammans med en bildtext där tittarna informerades om vilka inslag som skulle visas.

I kommentarsfältet till inlägget har flera Nyhetsmorgon-tittare uttryckt sin besvikelse över att TV4 valt att inte bjuda in Talang-vinnaren Micke Holm till studion.

”Men var och när får vi se och höra vinnaren i Talang??? Har ju sett fram emot det sedan han ställde sig på talangscenen första gången! Konstig prioritering bara med tanke på att ni alltid följer upp eller uppmärksammar era egna programs intressanta personer”, skriver en person.

”Undrar om ni ska visa talangvinnaren o intervjua honom idag?”, undrar en annan.

”Varför blir det ingen intervju med Micke Holm? Det brukar ju alltid va det när det varit sån här typ av tävling. Dåligt av er tv4”, skriver en tredje.

Kanalen har ännu inte besvarat kritiken.

FOTO: TV4, Instagram

Annons