Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4-tittarnas kritik efter Talang-finalen: ”Lite väl tjatigt”

16 mar, 2019 
Vinnaren av Talang 2019 Micke Holm kritiseras
Sångaren Micke Holm utsågs till vinnare av Talang 2019 i fredagens final på TV4. Nu riktar flera tittare kritik mot att det för fjärde gången i rad är en artist som tar hem segern.
Annons

I fredags visade TV4 den direktsända finalen av Talang 2019. Under vintern har programmet bjudit på underhållande akter med allt ifrån magiker till sångare. Juryn, bestående av Alexander Bard, 57, Bianca Ingrosso, 24, LaGaylia Frazier, 57, och David Batra, 46, har bedömt deltagarna varje vecka.

Under finalen blev det artisten Micke Holm, minnesmästaren Marwin och sångerskan och Eva Jumatate som knep pallplatserna. Lite senare i programmet korades vinnaren – och denna var ingen mindre än Micke Holm, som sjöng låten Creep av Radiohead. Han var märkbart chockad efter att ha hört sitt namn ropas upp av programledaren Pär Lernström, 38.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ojojoj, jag har egentligen inte så mycket att säga. Men jag är fantastiskt glad, sa Micke Holm.

Annons

– Du har vunnit en halv miljon kronor, hur känns det? Frågade Pär Lernström.

– Ja jävlar, svarade en fåordig Talangvinnare.

Tittarnas kritik efter finalen av Talang 2019

PÅ TV4:s Facebooksida var det många människor som gladdes åt Micke Holms vinst. Men grattis-hälsningarna blandas också med kritik från tittare som anser att Talang borde lyfta fram färre artister och sångare.

Sedan programmet började sändas har totalt nio vinnare korats. Av dessa är hela sex stycken sångare av diverse slag, något Talang-tittarna nu har fått nog av. Många anser att minnesmästaren Marwins talang är mer originell och därför mer värdig att prisas.

”Sök idol istället, Talang är roligast om någon med en ovanlig talang vinner istället”, skriver en person i en kommentar.

”Fantastiskt duktig men något annat än sångare hade hellre fått vinna tycker jag. Killen med korten… jösses vilket sifferminne”, skriver en annan.

”Det är lite väl tjatigt med alla dessa sångare som ska vinna hela tiden. Micke var inte dålig på något sätt, men absolut inget som var sensationellt bra heller”, anser en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons