Tittarilska efter TV4:s besked om Så mycket bättre: ”Tråkigt”

Petter och Miss Li i Så mycket bättre 2019

Tre av artisterna i den kommande säsongen av TV4:s Så mycket bättre avslöjades i gårdagens Efter fem. Nu riktar tittarna kritik mot kanalens beslut.

TV4:s succéprogram Så mycket bättre har sedan premiären 2010 lockat många tittare. Varje år ställer artister upp för att bo tillsammans i åtta dagar och framföra egna versioner av varandras låtar.

Även i år kommer programmet att förgylla TV4-tittarnas höst men nytt för i år är att det inte blir några nya artister i rutan. Eftersom det är en jubileumssäsong är det artister som tidigare varit med i Så mycket bättre som kommer att ställa upp.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

I gårdagens avsnitt av Efter fem presenterade programledaren Tilde de Paula Eby, 46, vilka som gör comeback i år. Hiphopmusikern Petter Alexis Askergren, 44, som var med i den första säsongen av programmet återvänder till gården på Gotland. Han kommer att ha sällskap av bland andra Miss Li, 36, och Magnus Uggla, 64.

Både Miss Li och Petter satt med i onsdagens Efter fem för att prata om vad som komma skall.

– Vad kul, men också, ni har ju varit med förr?, säger Tilde till artisterna.

– Ja men det är ju ett jubileum, svarar Petter.

Artisternas avslöjande om kommande säsongen

Miss Li avslöjar att hon, Petter och Magnus Uggla kommer att vara med under hela säsongen medan andra kända profiler kommer att delta kortare stunder.

– Tanken är att vi kommer att vara där hela tiden och så kommer det att komma och gå lite andra artister som varit där tidigare också, som hoppar in och sen drar, säger Miss Li.

Många TV4 tittare är taggade på att återigen få se sina favoriter i Så mycket bättre. Men flera personer riktar nu kritik mot att det inte är några nya artister som får chansen att tolka sina kollegors låtar.

”Så tråkigt att det inte blir helt nya artister, är det så få som vill ställa upp?”, skriver en person.

”Tråkigt, finns ju hur många andra bra artister som inte varit med?”, skriver en annan.

”Har ni så dåligt med artister så ni måste köra repriser?”, undrar en tredje.

LÄS MER: Carola Häggkvist till sjukhus – 5 år efter skadan i Så mycket bättre

LÄS MER: Louise Hoffsten om TV4:s ändring av Så mycket bättre

FOTO: FREDRIK SANDBERG / TT