TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Louise Hoffsten om TV4:s ändring av Så mycket bättre

22 dec, 2018 
Lina Arvidsson
Louise Hoffsten om ändringarna i Så mycket bättre för henne och Charlotte Perrelli.
Louise Hoffsten var en av deltagarna i årets omgång av TV4: Så mycket bättre. Nu berättar hon om de förändringar som gjordes i programmet för hennes och gravida kollegan Charlotte Perrellis skull.
Annons

Louise Hoffsten, 53, var en av deltagarna i årets omgång av Så mycket bättre i TV4. Där fick hon sina låtar tolkade av bland andra musikkollegorna Christer Sjögren, 68, Charlotte Perrelli, 44, och Eric Gadd, 53.

För Louise Hoffsten blev inspelningen av Så mycket bättre en ansträngande tid. 1996 fick Louise diagnosen MS vilket bland annat gör att hon är trött, kan bli yr och känna sig svag. Hon har lärt sig hantera sin sjukdom, men inspelningen var mycket ansträngande.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I podcasten Värvet berättar sångerskan mer om inspelningen och de långa arbetsdagarna.

– Kortfattat kan jag säga att det är det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Och det roligaste. Det var inte mycket sömn. Det var intensivt. Du måste hela tiden leverera och prestera. Det var otrolig press. Det var skitjobbigt. Men samtidigt var det en så härlig grupp människor att hänga med, säger Louise Hoffsten i Värvet.

Kollegan Charlotte Perrelli hade också en tuff tid under inspelningen av Så mycket bättre. Charlotte var då gravid med sin tredje son Alvin som föddes i höstas. Hon har tidigare drabbats av flera missfall och graviditeten var påfrestande med svåra foglossningssmärtor.

Annons

Fick dispans för att vila

I Värvet berättar och Louise Hoffsten att extra hänsyn togs till henne själv och Charlotte Perrelli.

– Det är intensivt arbete från morgon till kväll. Morgon till natt till och med. Så det är väldigt intensivt. Nu fick jag lite extra dispans. De hade gjort om programmet lite. Kanske med tanke på Charlotte som var gravid. Kanske med tanke på mig som har brist på ork. Jag vet inte om det var lite annorlunda upplägg, säger Louise Hoffsten.

Hon fortsätter:

– Jag kunde säga nej när jag inte orkade. Å andra sidan tycker jag det här upplägget är mycket bättre.

FOTO: TV4

Annons