Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tittarnas ilska mot TV4 efter händelsen i Robinson: ”Uppgjort”

29 apr, 2019 
Robinson 2019 Sophie Hanson och Lucas
I söndagens avsnitt av Robinson på TV4 fick Sophie Hanson en stor fördel när hon slumpmässigt hittade en låda med tre extra röster. Nu riktar tittarna kritik mot händelsen som ledde till att Lucas Crespo Peñaloza fick lämna tävlingen.
Annons

Årets säsong av Robinson är i full gång på TV4 och antalet deltagare blir allt färre. Tittarnas reaktioner har varit starka och förra veckan var det många som kritiserade Robert Åhrman, 47, och Mathias Kristofferssons, 43, levnadsförhållanden vid utposten. Robert och Mathias tävlar om att få återvända till Robinsonön men för att vinna måste de orka leva hopkedjade och utan mat.

Flera tittare riktade kritik mot TV4 i kommentarer på programmets Facebooksida.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Tv4, ska ni inte ge dem lite matmöjligheter eller ska ni svälta de som är i Utposten. Verkligen inte värdigt!”, skrev en person i en kommentar vid tillfället.

”Det här var ju bara beklämmande att se”, skrev en annan.

Tittarilska efter händelsen i Robinson 2019

Söndagens avsnitt av Robinson orsakade återigen starka reaktioner från tittarna. I avsnittet hittar Sophie Hanson, 31, en låda som ger henne tre extra röster i det stundande örådet. Detta leder till att Lucas Crespo Peñaloza, 26, får flest röster på sig och tvingas lämna ön.

Annons

Flera tittare anser att händelsen var orättvis och många tycker att TV4 har styrt utgången av Robinson för mycket.

”Tråkigt uppgjort av Tv 4 som styr hur allt går, så tydligt idag. Vi har följt det slaviskt men nu är det inte roligt längre. Så tydligt genom hela Robinson vilka ni vill ha kvar och lägger in extra saker för att rädda personer – tack för mig slutar följa”, skriver en tittare.

”Instämmer helt! Man behövde knappast vara nån kärnfysiker detta avsnittet, för att inse hur uppgjort det är. Möjligtvis att det var det tydligaste beviset/exemplet i Robinson’s historia”, skriver en annan.

TV4 har ännu inte besvarat kritiken i kommentarsfältet.

Robinson sänds söndag till torsdag i TV4 och TV4 Play.

FOTO: TV4

Annons