LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tittarnas ilska mot Love is blind – vill byta ut programledarna

14 maj, 2023 
Det populära programmet Love is blind har nu avklarat sin fjärde säsong och återföreningen som släpptes kort därpå var minst sagt minnesvärd.
Nu rasar tittarna mot det som hände under återföreningen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Avslöjandet om bebisens kön – Peg Parnevik om att bli mosterBrand logo
Avslöjandet om bebisens kön – Peg Parnevik om att bli moster

Netflix-serien Love is blind har blivit en av världens mest populära dejting-program. Alla pratar om serien och det är alltid några deltagare som gör stort intryck på tittarna. I serien möter 15 män och 15 kvinnor varandra, men det finns en hake. Ingen av parterna får se varandra förrän de bestämt sig för att personen i fråga är den de vill spendera resten av sina liv med.

Dramatiken i fjärde säsongen av Love is blind

Nyligen avklarades den fjärde säsongen av Love is blind och precis som andra år så var det återigen programledarna Nick Lachey och Vanessa Lachey som vägledde de förlovade paren genom serien.

I slutet av den fjärde säsongen hittade tre lyckliga par varandra och gifte sig, men för flera av dem gick det inte riktigt som planerat. Något som senare diskuterades i återföreningen. Men det är inte bara deltagarna som har skapat diskussioner, programledarna har även varit ett hett ämne efter denna säsong.

Tittarnas kritik mot Love is blind – vill byta ut programledarna

Efter att återträffen sänts var det flera tittare som tyckte att programledaren Vanessa Lachey gick på en av deltagarna alldeles för hårt. De tycker också att hon försökte få honom att se ut som boven i dramat.

Fansen har tagit till sociala medier för att uttrycka sin stora besvikelse, enligt sajten Modette. Det har också startats en namnsamling för att byta ut programledarparet Lachey till ett par vid namn Lauren och Cameron, ett par som var med i den första säsongen av Love is blind.

FOTO: YOUTUBE

Annons