LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Love is blind säsong 4 på Netflix – så gick det sen för paren

18 apr, 2023 
LOVE IS BLIND SÄSONG 4
Varning! Den här artikeln innehåller spoilers från programmet.

Netflix-succén Love is blind är återigen tillbaka med en ny säsong. Men hur har romanserna från programmet utspelat sig? Vilka par är fortfarande tillsammans? Hänt har spanat efter svaren!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Love is blindBrand logo
Love is blind

Netflix-serien Love is blind har blivit en av världens mest populära dejting-program. I succé-serien möter 15 män och 15 kvinnor varandra, men det finns en hake. Ingen av parterna får se varandra förrän de bestämt sig för att personen i fråga är den de vill spendera resten av sina liv med.

Utsidan ger alltså inte insidan en chans, istället sätts männen och kvinnorna i separata rum där de får prata och förlovar sig på direkten.

I den fjärde säsongen av Netflix-serien är det återigen programledarna Nick Lachey och Vanessa Lachey som ser paren gå från att vara 30 personer till att det bara är fem par som återstår och förlovar sig. När de förlovat sig får de se varandra för första gången, men vilka av dessa förlovade par är tillsammans än idag?

Annons

Så gick det för paren i Love is blind säsong 4

Nu har vi nått fram till det klassiska momentet "Live reunion" där deltagarna får berätta hur det gått. I fredagens avsnitt fick vi reda på vilka av de fem återstående paren som tog sig till sin bröllopsfest. Även om det inte såg alltför lovande ut för vissa så var det oväntat många som hade tagit sig ända in i mål och gift sig.

Brett och Tiffany

Brett och Tiffany har varit solklara genom hela säsongen och glädjande nog så är de fortfarande gifta idag och är ett par! Efter inspelningarna bar det av till Mexiko och sedan dess har mycket hänt. Tiffany har nämligen flyttat till Brett i Seattle.

– Han hade ett bra jobb, eller har ett bra jobb. Han var tvungen att vara på kontoret. Medan jag hade lyxen att jobba på distans, så det var bara vettigt för mig att flytta ner hit, säger Tiffany till People och fortstätter:

– Så, vårt största hinder, eller åtminstone för mig, har varit "Okej, hur ska jag etablera mitt liv här nere?"

BRETT OCH TIFFANY
Brett och Tiffany är ett par idag.

Zack och Irina

Romansen mellan Zack och Irina fick verkligen en twist när de fick se varandra för första gången och det var inte direkt kärlek vid första ögonkastet kan man säga.

Annons

Irina kallade honom "läskig" och jämförde honom med en seriefigur. Med andra ord blev det inget mer än så för paret. Irina har tidigare berättat varför de gjorde slut.

– Jag känner att jag och Zack inte var menade att vara ihop. Det handlade inte om hans utseende, eller något sånt, det var mer känslan av att känna den här magkänslan att han inte var personen för mig, sa hon till Today.

Zack bekräftade också för Today att han och Irina inte har hörts sedan deras uppbrott.

– Jag har inte pratat med Irina sedan Mexiko. Hon skickade sms till mig, men jag svarade ärligt talat aldrig på något av dem, säger han.

ZACK OCH IRINA
Zack och Irina har gjort slut.

Zack och Bliss

Efter att Zack och Irina bröt sin förlovning hörde han av sig till Bliss och hon valde att ge honom en andra chans.

Annons

Till en början var Bliss familj tveksamma till förhållandet men nu med facit i hand kan man lugnt säga att det var rätt beslut. Paret är fortfarande gifta och Bliss avslöjade nyligen att Zack och hennes pappa numera är bästa vänner.

ZACK OCH BLISS
Zack och Bliss är ett par idag.

Paul och Micah

Det såg länge lovande ut för Paul och Micah men de genomförde till slut inte sitt bröllop. För dem som sett programmet så vet vi att Paul lämnade Micah vid altaret och med andra ord har de gått skilda vägar idag.

Paul förklarade då att han inte kunde se sig själv med Micah i det långa loppet och att han inte kan se henne som en mamma. Samtidigt lämnade han Micah totalt förkrossad.

Vid återträffen, Live reunion, bad han om ursäkt för vad han sa i programmet.

Annons

– Jag tror att jag formulerade det riktigt orättvist mot henne. Jag tror att det bättre sättet att formulera det är att jag "kan inte se oss som föräldrar."

PAUL OCH MICAH
Paul och Micah är inte ett par idag.

Kwame och Chelsea

Kwame dejtade först Micah men när hon sa att hon vill satsa på Paul så la han alla korten på Chelsea. Idag är de fortfarande ett par och lyckligt gifta!

Mycket har hänt sedan inspelningarna och bland annat har Chelsea fått träffa Kwames mamma, som först var emot sin sons relation och hon deltog inte på bröllopet.

KWAME OCH CHELSEA
Kwame och Chelsea är fortfarande ett par.

Marshall och Jackie

Kärleken höll inte mellan Marshall och Jackie och idag är de inte längre ett par.

I den sista omgången fick vi se att Jackie bestämde sig för att avsluta sin relation med Marshall inför deras bröllop och istället gick hon och träffade Josh på ett café.

På återföreningen avslöjade hon att hon nu har ett förhållande med Josh och att de bor tillsammans.

– Jag gjorde slut med Marshall innan jag träffade Josh på kaféet. Det ser ut som att jag varit otrogen. Men det har jag inte, sa hon då.

MARSHALL OCH JACKIE
Kwame och Chelsea är inte ett par.

FOTO: Netflix

Annons