LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tittarnas ilska efter Lotta Engbergs utspel i tv: ”Det där va så sjukt”

28 dec, 2023 
Lotta Engberg
Lotta Engberg har fått både ris och ros efter uppesittarkvällen.
Men en viss händelse visar sig nu uppröra bland svenska folket.
”Det här va så sjukt, förstod ingeting. Varför gjorde hon så?”, skriver en tittare på sociala medier.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael SandströmBrand logo
Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael Sandström

Lotta Engberg, 60, och Daniel Norberg, 33, ledde härom dagen sin första uppesittarkväll tillsammans. Bingolotto-duon har under hösten lett varannan sändning men nu var det dags för de två att programleda tillsammans.

När programmet drog igång hade många tittare dessvärre svårt att få igång sändningen, vilket upprörde rejält. Men när problemet löst sig och sändningen var igång gick kvällen galant.

Tv-tittarna rasar efter Lotta Engbergs kysskupp i Bingolotto: ”Osmakligt”

Nu visar sig dock tittarna reagerat starkt över en händelse som utspelade sig under kvällen. Det var när Lotta plötsligt fick för sig att ge Daniel en kyss som tittarna inte kunde tro sina ögon. På sociala medier har kyssen nu blivit en riktig snackis. Under uppesittarkvällen visades även klipp från tidigare sändningar varpå en av tillbakablickarna var då Lotta kysste en kille med down syndrom. I klippet sitter Lotta i gästens knä och ger honom en kyss i direktsändningen.

Annons

Nu har tittarna sagt sitt gällande Lottas pussande i programmet. I ett klipp som gått viralt på Tiktok samt på TV4:s sociala medier berörs ämnet och många riktar kritik åt beteendet.

”Jag tycker det var helt sjukt, fick en chock när jag såg det”, skriver en tittare.

”Det här va så sjukt, förstod ingeting. Varför gjorde hon så?”, skriver en annan.

”Tänkte mest på att det vore ett jäkla liv om det var en 60 årig gubbe som pussade på unga tjejer, borde vara samma reaktion på detta, så osmakligt, skriver en tredje.

Lotta Engbergs kyss med Claes Malmberg – romantiska stunden i tv-rutan

Det är inte första gången Lotta pussas i programmet. Under uppesittarkvällen 2017 fick sig Claes Malmberg, 62, en romantisk stund med Lotta. Han gästade då programmet och mitt under direktsändningen möttes Lotta och Claes i en kyss.

Det var under kvällens tredje bingo som den kända Lady och Lufsen-låten Bella notte spelades och duon plötsligt överraskade med en kyss. De möttes då på mitten av en spagetti likt den klassiska filmscenen. Kanske minns du denna Bingolotto–romantik?

Hänt har utan framgång sökt Lotta Engberg och Daniel Norberg för en kommentar.

FOTO: TT

Annons