Tittarnas skarpa kritik mot TV4 – efter kanalens beslut: ”Sorgligt”

TV4, DARIN ZANYAR

Sommaren i Sverige närmar sig och svenska folket förbereder sig på lediga sommardagar med sol och bad. Men för TV4-tittarna kommer nu en mörk tid.
”Likadant varje år så fort sommaren visar sig”, skriver en upprörd tittare.
0:37

Efter reklamen: Här avgörs det vem som vinner Hela kändis-Sverige bakar 2022

(0:37)

Slå på ljud

TV4 är en av Sveriges största tv-kanaler och vecka efter vecka underhåller de sina tittare med massa roligt innehåll.

Under våren har vi fått se allt ifrån Let's dance, Masked singer, Farmen och Robinson. Alla programmen engagerar tittarna något enormt och för många är det veckans höjdpunkt att se dessa program.

Ett annat program som TV4-tittarna alltid längtar lite extra efter är Så mycket bättre. Snart drar inspelningarna igång för höstens säsong och TV4 har redan avslöjat vilka artister som är klara för programmet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Darin återvänder till Så mycket bättre 2022

I år firar Så mycket bättre 12 år och under årens lopp har vi fått se många folkkära personer i rutan. Några av artisterna som är klara för årets säsong är Måns Zelmerlöw, 35, Olle Jönsson, 66, och återvändaren Darin Zanyar, 35!

”Det är 10 år sen Darin imponerade med sina tolkningar i ”Så mycket bättre” och i höst är han tillbaka och skapar ännu mer magi”, skrev TV4 på Instagram efter avslöjandet.

Under några lördagar framöver kommer vi nu få se några avsnitt från Så mycket bättre. Det är dock inte några nya avsnitt, utan det rör sig om gamla godingar.

”Varje lördag i några veckor framåt får vi återuppleva guldkornen från Så mycket bättre”, förklarar TV4 på sin Facebooksida.

Jessicas avslöjande om deltagarnas löner i Robinson

TV4-tittarnas skarpa kritik mot upplägget under sommaren

Med andra ord är det repriser som kommer förgylla lördagarna ett tag framöver. Detta är dock inget som uppskattas av tittarna. Nu menar många att det är ett återkommande beteende från TV4:s sida att bara visa massa repriser så fort det inte finns några nya program att fylla tv-tablån med.

”TV4 Måste ha rekord i reprisvisningar, likadant varje år så fort sommaren visar sig det allra minsta! Rent ut sagt bedrövligt!”, skriver en person.

”Repriser repriser!!!! Likadant varje sommar och då har den knappt visat sig än. Sen vill de ha det att låta och synas som att det är nåt nytt, usch!”, skriver en annan.

Vissa menar också att TV4 borde ha råd med vassare innehåll med tanke på att det är en reklamkanal.

”Finns dom som inte kan ta sig ut och som blir hänvisade att titta på tv. Vad dom får se är repriser. Tv licensen är lika ändå. Det är skamligt”, skriver en person.

”Ja det är sorgligt med tanke på att det är en reklamkanal.”, skriver en annan.

”Ha ha något vettigt måste väl finnas att visa än repriser”, hälsar en tredje.

Här är kändisarnas fina hyllningar på Mors Dag

Se klippet här!

FOTO: TV4/Youtube

SENASTE NYTT!