LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tittarna rasar mot påstådda fusket i Farmen – Viktors ord om händelsen

12 mar, 2023 
FARMEN 2023
Viktor vann den slutgiltiga Torpet-kampen och tog sig tillbaka in i Farmen!
Men tävlingen har väckt uppmärksamhet bland tittarna och nu tror många att det var riggat.
Nu ger Viktor svar på tal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melanie Wehbe och Mariette Hansson visar upp verkliga relationenBrand logo
Melanie Wehbe och Mariette Hansson visar upp verkliga relationen

Nästa vecka går vi in i finalveckan av Farmen 2023, en säsong som bjudit på allt möjligt smått och gott. Vi har fått se alltifrån romansrykten, starka vänskaper, dramatiska bråk och starka tv-profiler.

En av dem som fångat tittarnas uppmärksamhet ända sedan dag ett är Viktor Bergström, 29. I förra veckans ting blev Viktor en av dem som tvingades lämna, tillsammans med Artin Ghookassi, 36, och Christoffer Hammarlöf, 26. Men det som de inte visste då var att deras äventyr inte var över, Torpet öppnade nämligen upp igen för att ge en av dem en andra chans inne i Farmen.

Den som knep den där platsen tillbaka in i Farmen var ingen mindre än Viktor.

Tittarna rasar mot påstådda fusket i Torpet-kampen

Det var efter rafflande Torpet-kamp mot Christoffer som Viktor till slut kunde titulera sig som vinnare. Tävlingen gick ut på att såga en pinne som var lika lång som en annan pinne och programledaren Anna Brolin, 42, hade i uppdrag att mäta vem som var närmast i längd.

Annons

Men momentet har väckt frågor bland tittarna. Många tror nu att det hela var riggat då det var lite oklart att se vem som egentligen var närmast den utmärkta pinnen.

”Det var riggat killar, Viktor skulle bli vinnare”, skriver en tittare.

”Visst var det riggat... Alla såg ju att Christoffers pinne var närmare men kortare. Men så är hela programmet riggat...”, skriver en annan.

”Jag tycker TV4 ska ge en förklaring, Christoffers pinne var nästan på det röda strecket, Viktors pinne var långt över.”, skriver en tredje.

”De skulle ha visat i närbild när hon mätte!!”, hälsar en fjärde.

Viktors svar efter kritiken: ”Det var inget fusk”

När Hänt når Viktor ger han sin syn på saken. Faktum är att det inte var den röda markeringen som gällde, den var bara ett riktmärke.

Annons

– De hade bara satt ut en markering så man kunde se på ett ungefär. Men det enda var att den skulle vara lika lång som den pinnen som står upp, alltså att komma den så nära som möjligt i längd, säger Viktor till Hänt och fortsätter:

– Det var inget fusk av produktionen eller någonting!

Viktor har även ett annat argument som talar för att det inte skulle varit riggat på något sätt.

– Om det skulle varit fusk hade de ju sett till att jag inte hade åkt ut i Tinget från första början, säger Viktor till Hänt och tillägger att han är medveten om kritiken som kommit in mot honom, men att det inte är något han bryr sig om särskilt mycket:

– De som kommenterar är ju de som är avundsjuka på att det gick så bra för mig och att jag gjorde så bra tv. Det är ju sådana människor det finns och det är de jag skojar med hela tiden överallt.

Hänt har sökt TV4 för en kommentar.

ANNA BROLIN

FOTO: TV4

Annons