Tittarna rasar efter uttalandet i Malou efter tio

Malou von Sivers

I Malou efter tio diskuterade perspektivpanelen vilka förväntningar de hade på livet när de var 20 år. Men nu rasar tittarna efter ett uttalande som gjordes under samtalet.
”Jag tycker att hon borde be om ursäkt!”, skriver en.

I Malou efter tio kan man ofta se den så kallade perspektivpanelen som består utav Malou von Sivers, Linda Skugge, Åsa Beckman och Marie Göranzon. Tillsammans diskuterar de ämnen och frågor som är aktuella i dagens samhälle, och deras diskussioner brukar ofta vara uppskattade. Men under torsdagens program sa Linda något som nu har fått många tittare att reagera.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Perspektivpanelen om hur de trodde livet skulle bli när de var unga

I torsdagens program var det dags för perspektivpanelen att diskutera hur de trodde att livet skulle bli när de var 20 år - och det visade sig att de hade helt olika förväntningar. Marie berättar bland annat att hon redan hade börjat med teater i den åldern, men att hon absolut inte vågade tro på att hon skulle kunna slå igenom inom det.

LÄS MER: Efva Attlings nya bild på sonen Simon Strömstedt

– Då hade ju jag börjat lite med teater, vilket jag då inte trodde jag skulle göra för min förväntningar var nog att det där var alldeles för omöjligt för mig. Så mina förväntningar var inte så stora faktiskt, säger hon innan hon berättare vidare om hur hon istället började jobba på sjukhus:

– Jag började jobba på St Görans sjukhus och det tyckte jag var väldigt bra och roligt. Mina drömmar var inte jättehöga och inte tilltro till mig själv heller men på sjukhuset blev de det. För jag älskar sjukhus. För jag veta att där hade jag gjort en jättestor insats.

Hon diskuterar sedan vidare varför hon tror att det kommer sig att man inte vågar säga högt eller tro på att man kan slå igenom inom konstnärliga yrken. Och där har Linda ett svar.

– Det är ju också för att sjuksköterska kan ju nästan alla bli, men författare och skådis är det så få som kan bli, säger hon.

Tittarna rasar efter Linda Skugges uttalande i Malou efter tio

Och Lindas kommentar om att nästan alla kan bli sjuksköterskor gick inte obemärkt förbi. På programmets sociala medier rasar nu många tittare över uttalandet och menar att hon ska be om ursäkt.

”Otroligt provocerande att höra Linda Skugge säga att nästan alla kan bli sjuksköterskor. Hon har ingen aning om vad som krävs, kan man förstå. Menar en 76-årig sjuksköterska med specialutbildning inom anestesi och intensivsjukvård”, skriver bland annat en tittare.

Och hon får snabbt med håll:

”Helt otroligt korkad påstående att nästan alla kan bli sjuksköterskor. Jag tycker att hon borde be om ursäkt!”

LÄS OCKSÅ: Laila Bagge om livet som varannan vecka-förälder till sonen Kit

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks dotter Ida har vuxit upp – så ser hon ut