Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tittarilska efter inslaget i Biggest loser: ”Ni borde skämmas”

07 maj, 2019 
Tittarilska mot Biggest loser 2019 och frestelsetävlingarna
Under en frestelsetävling i Biggest loser valde Johan ”Sune” Sundahl och Mattias Lag att äta flera pizzor i utbyte mot immunitet. Nu riktar tittarna kritik mot inslaget.
Annons
Chocken i Biggest loser efter händelsen: ”Herregud”Brand logo
Chocken i Biggest loser efter händelsen: ”Herregud”

I veckans Biggest loser på Sjuan och TV4 play fick deltagarna återigen ställa upp i en frestelsetävling. Dessa utmaningar går ut på att de har möjlighet att äta en måltid med högt kaloriinnehåll i utbyte mot en fördel i den kommande invägningen. Men risken finns att frestelsen leder till en viktökning, vilket i slutändan kan hota deras framtid i programmet.

Under måndagens avsnitt serverades olika sorters pizzor och de tävlande fick avgöra själva om de ville äta eller inte. Johan ”Sune” Sundahl, 28, och Mattias Lag, 44, som var i samma lag, valde att frossa och fick i sig hela 5600 kalorier. Sune och Mattias vann tävlingen och därmed immunitet – så länge vågen inte visar att de har gått upp i vikt efter festmåltiden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi behöver inte äta på några dagar nu. Det är alltid kul att vinna, sa Sune efter tävlingen.

Annons

Tittarnas kritik efter tävlingen i Biggest loser

Efter att avsnittet visades på tv är det flera tittare som har reagerat starkt. I kommentarsfältet på Biggest losers Facebooksida skriver flera personer att se anser att frestelsetävlingarna inte borde ingå i programmet.

”Detta är så inte schysst någonstans? Hur tänker man när man lägger upp en sån tävling egentligen? Elakt!”, skriver en person i en kommentar.

”För att vinna tävlingen tvingar ni deltagarna att äta så många kalorier som möjligt! Det är väl inte schysst när dom skall gå ner i vikt och lära sig att äta rätt?! Usch vilken tävling”, skriver en annan.

”Idiotprogram ni borde skämmas ta bort dessa frestelsetävlingar är ju för sjutton som att ge en alkolist en flaska sprit”, skriver en tredje.

Trots att Sjuan har fått liknande kritik tidigare har de ännu inte besvarat tittarnas åsikter i kommentarsfältet.

FOTO: TV4 play

Annons