LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tina Nordström bryter upp – nu förändrar hon hela sitt liv: ”Lära mig”

08 jul, 2024 
Det sker en hel del förändringar i Tina Nordströms liv, både privat och på jobbet. Tv-kocken har bland annat hoppat av Hela Sverige bakar, och flyttat in på en gård. Hänt reder ut hur allt ligger till!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Världens sämsta skämt med Johan Östling – har du hört dessa förr?Brand logo
Världens sämsta skämt med Johan Östling – har du hört dessa förr?

Den folkkära TV4-profilen Tina Nordström, 50, är van vid att ha många bollar i luften. Men under den senaste tiden har det varit en hel del förändringar som skett i hennes liv.

Tina Nordströms bryter upp – det händer i arbetslivet och privatlivet

Nyligen nåddes vi av det chockerande beskedet att hon lämnar det populära programmet Hela Sverige bakar. I hela sju år höll Tina tv-tittarna sällskap som programledare, men nu står det klart att nästa säsong blir hennes sista.

– Det här är mitt sista år. Var sak har sin tid. Jag kände det redan förra året. Nu gör jag det ett år till. Det är lite så jag funkar i allt. Då bestämde jag mig och så gör jag det. Och så får vi se vad som händer sen, har Tina tidigare sagt till Expressen.

Annons

Men det har även skett ändringar i kändiskockens privatliv. I fjolår flyttade nämligen Tina och familjen in på en 1800-talsgård.

– Gårdslivet går jättebra och här vill jag också lägga tid. Jag tycker det är fantastiskt att få vara hemma. Det är vår första vår på gården, och jag går här och tittar på krusbär och vinbär och ser hur de spirar. En otrolig tillfredsställelse, har hon berättat för Expressen.

– Jag försöker också lära mig att klippa träd av en väninna. Det är mycket som är roligt här på landet. Ungarna får inte ens klippa gräset. Det är på den nivån: rör inte min gräsklippare!

Det gör Tina Nordström idag – sadlar om helt

Men vad gör då Tina nu och framöver? Vi har bland annat sett att kändiskocken blivit allt mer aktiv på sina sociala medier. Hon delar med sig av goda recept, både på Instagram och på TikTok.

Tina driver även sin egna hemsida Tina.se där hon publicerar en rad olika kategorier av recept och mat.

På sidan om sadlar TV4-profilen dessutom om, och har börjat utbilda sig till sommelier.

– Jag läser till sommelier också. Det är något jag tänkt på länge och så blev det en plats över på en sommelierutbildning i Malmö.

Hänt har sökt Tina Nordström.

FOTO: Karin Törnblom/TT / TV4Play

Annons