LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tina Nordström byter liv – avslöjar allt om nya lyxgården: ”Barnen får inte...”

15 maj, 2024 
Loke Westberg
Tina Nordström och Johan Östling går in i deras sjunde säsong som programledarduo för Hela Sverige bakar.
Det innebär att de flyttat in i husvagn vid inspelningsplatsen.
Men hur ser Tinas liv ut på hemmaplan?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hur smakar Hela Sverige bakar-Johan Östlings chokladbollar egentligen?Brand logo
Hur smakar Hela Sverige bakar-Johan Östlings chokladbollar egentligen?

TV4-profilerna Tina Nordström, 50, och Johan Östling, 50, ska för sjunde gången i följd leda succéprogrammet Hela Sverige bakar.

Inspelningarna för årets säsong av bakprogrammet har redan dragit igång och ”Mat-Tina” och hennes programledarpartner har flyttat in i husvagn vid inspelningsplatsen Ulriksdals slott.

Lyxlivet som väntar Tina Nordström efter inspelningen

Under fjolårssommaren flyttade ”Mat-Tina” och hennes familj in på en 1800-talsgård strax utanför Helsingborg.

I en intervju med Expressen berättar hon nu om lyxlivet som väntar på gården när hon är klar med Hela Sverige bakar-inspelningen runt midsommar.

– Gårdslivet går jättebra och här vill jag också lägga tid. Jag tycker det är fantastiskt att få vara hemma. Det är vår första vår på gården, och jag går här och tittar på krusbär och vinbär och ser hur de spirar. En otrolig tillfredsställelse. Har man en stor gård behöver det inte vara så noga, säger hon till tidningen.

Annons

Det är uppenbart att trädgård är en väldigt stort intresse för matlagningsprofilen.

– Jag försöker också lära mig att klippa träd av en väninna. Det är mycket som är roligt här på landet. Ungarna får inte ens klippa gräset. Det är på den nivån: rör inte min gräsklippare! säger Tina Nordström.

Byter karriär: ”Det är något jag tänkt på länge”

Det är inte bara trädgårdsarbete som intresserar Tina Nordström utanför matlagningen.

Hänt har nyligen skrivit om att energiknippet sadlar om karriärsmässigt. Hon har nämligen börjat att utbilda sig till sommelier.

– Jag läser till sommelier också. Det är något jag tänkt på länge och så blev det en plats över på en sommelierutbildning i Malmö, säger hon till Expressen och fortsätter:

– Det är lite så jag är, jag gör inga femårsplaner. Jag gillar vinhistoria och vill få en bredare kunskap om druvor och hur vin blir till. Nu går jag och nosar på massa ingredienser: ”Okej, rå champinjon, kan den doften dyka upp i ett vin?”. Fast jag jobbat med mat och vin i kombination är det en annan grej att gå en grundkurs i att bli vinkriminalare. Att ta på sig Sherlock Holmes-kostymen är en utmaning

FOTO: TT/INSTAGRAM

Annons