LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Timells Insta-känga mot Jureskog: "Han har höga tankar om sig själv"

25 nov, 2016 
AvJohanna Bladh
Har du följt Anders Timell på sociala medier så har du nog lagt märke till det märkliga uttrycket: ”Det är määäälen”, som han upprepar gång på gång. Hänt ringde upp radioprofilen för att reda ut vad han egentligen menar.
Annons

I ett klipp syns Gry Forssell, 43, i en flygstol, varpå Anders Timell, 51, kommenterar:

– Här sitter hon, Gry Forssell. Luftens prinsessa. Määäälen. Tjena!

I en annan videosnutt filmar Timell sitt hotellrum och utbrister:

– Vad trevligt, det är flera rum i ett. Det här är määäällen.

Allt händer i radioprofilens Instagram-story, en funktion där användarna kan dela med sig av sin dag genom att filma små korta klipp och lägga upp flera efter varandra. I klipp efter klipp filmar Timell olika kändisar eller händelser varpå han vid upprepade tillfällen slänger ur sig det ytterst märkliga lätet ”Määäälen”.

Vi på Hänt blev trötta över att gå omkring och fundera på vad i hela fridens namn han menar, och ringde upp en road Timell:

Vad menar du egentligen med ”Määäälen?”

–  Det hela kom sig faktiskt efter att Johan Jureskog, 41, sa så om sig själv. Han hade lagat någon mat och beskrev den som ”mallen”.

Men är jag för ung för att fatta vad det betyder eller vad menas?

–  Nej, det menas att maten är mallen, det kan inte bli bättre helt enkelt.

Så hela din ”Määäälen”-grej är ett sätt att driva med Johan Jureskog?

– Nej, jag gillar Johan, det är inte det. Jag tycker bara det är roligt att man kan ha så höga tankar om sig själv att man beskriver det som mallen. Det har blivit en kul grej.

Vi lovar att följa utvecklingen av Timells nya trendord och om det blir en viral succé: kom ihåg vilka som skrev om det först. Hänt.se är Määääälen.

Foto: 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons