LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Farmen-Tim avslöjar regelbrottet – gjorde det förbjudna i sängen

31 jan, 2024 
AvOla Lagerström
Jennifer Iversen
Farmen-Tim Mäklin
Tim Mäklin är en av deltagarna i Farmen 2024. För Hänt berättar han nu om sitt tunga förflutna, sitt kärleksliv idag – och avslöjar ett regelbrott som begicks på gården rakt under näsan på produktionen.
– Det kanske blir lite roligare tv, säger Tim till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Tim Mäklin svarar på snabba frågor: ”Bara hon kan mjölka mig”Brand logo
Farmen-Tim Mäklin svarar på snabba frågor: ”Bara hon kan mjölka mig”

Hur mås det Farmen-Tim?

– Idag har jag feber och ont i halsen. Häromdagen hade jag 40 grader, men var på jobbet ändå. Mina ungdomar behöver mig. Annars mår jag bra!

Varför fattade du pennan och sökte till Farmen?

– Jag sökte för fyra år sedan – på fyllan. Jag hade glömt bort hela saken. Sedan ringde det någon från TV4 och sa att det är jag från Farmen. Då svarade jag som det var: ”Jag ska vara helt ärlig, jag var nog full”.

Vad var svårast med att förflyttas 200 år bakåt i tiden – till 1800-talet?

– Jag var nog den deltagare som var hungrigast av alla – och som åt mest. I början fick man bara rågröt utan mjölk. Sedan fick man mer – om man klarade av vissa uppdrag. Så småningom fick vi potatis, det blev bättre och bättre. Det praktiska fixandet var också knepigt. Jag är ingen ”handyman”, jag har aldrig hållit i en hammare. Det var inte helt lätt att snickra en hönsgård i spöregn. Man var hungrig, smutsig och jävlig, (skratt).

Hur mådde du när du inspelningen var över?

– Du, det var en jävla befrielse! Jag åkte hem till morsan och käkade tacos – och så drack jag en massa alkohol.

Annons

Vilken Farmen-deltagare har du finast kontakt med så här i efterhand?

– Det är fyra stycken. Jag har daglig kontakt med Freddan, Andreas, Dessie och Jennifer. Vi träffas ofta.

Vilken deltagare ligger du i fejd med?

– Alla andra!

Farmen-Tim om kärleken: ”Kommer jag ut med det snart”

Vad är senaste nytt på kärleksfronten?

– Inga kommentarer. Vi får se… Kanske kommer jag ut med det snart.

Vem får dig nästan alltid att skratta?

– ”Freddan”. Han är lika galen och dum i huvudet som jag är. Vi klickade direkt!

Vad är det mest traumatiska du varit med om?

– Hela min uppväxt var traumatisk. Jag hamnade tidigt i missbruk och kriminalitet. Det började med ett slags vilsenhet, jag hade ingen fadersfigur som jag kunde se upp till. Jag var fjorton år när allt började. Några år senare blev det väldigt mycket våldsamheter. Egentligen var jag snäll och hade ett samvete. För att kunna leva med mig själv och det jag gjorde var jag tvungen att bedöva mig med droger.

Annons

Vad blev vändningen?

– Jag var 22 år. Vill inte i detalj gå in på vad som hände, men jag har levt med munkar i buddistiskt tempel. Jag levde själv i skogen. Umgås man bara med sig själv så blir man sig själv. Idag är jag stolt över den jag är. Jag ångrar inget som jag gjort för det har ju format mig till att jag idag älskar mig själv. Om man går igenom tuffa grejer, men drar lärdom av det, så blir man en stark människa.

Blir det mer tv för din del – eller är det slut i rutan efter Farmen?

– Alltså, det är slut med reality-tv, men min största dröm är att bli skådespelare. Jag vete fan hur jag ska gå tillväga bara.

Avslöjar regelbrottet i Farmen 2024 – TV4 gjorde ingenting

För Hänt tv berättar Tim Mäklin avslöjar han nåt man som tittare kanske inte har koll på när man ser Farmen 2024. Han var lite orolig när han åkte till inspelningen eftersom han har så många allergier.

– När jag åkte dit tänkte jag ”shit, jag är ju pälsallergiker, jag tål inte gräs, jag tål inte björk, jag tål inte pollen, jag är allergisk mot allt som finns på en farm”, säger han till Hänt och fortsätter:

Annons

– Det gick bra med min astma och allergi. Jag fick ju ha med mig astmamedicin såklart, annars hade jag ju dött. Det var jobbigt i början men kroppen vänjer sig på nåt sätt.

Något annat som framkommer under intervjun är att det faktiskt begicks ett regelbrott i Farmen 2024. Trots att det bara ska sova två personer i storbondestugan var det flera personer som låg i den sängen – och TV4 sa ingenting.

– Jag tror produktionen tyckte att vi var ett så härligt häng att de lät oss hänga tillsammans. Det kanske blir lite roligare tv också, jag vet inte varför vi fick det men jag är jättetacksam för att vi fick det.

FOTO: TV4 play

Annons