LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tim och Maxine fann varandra innan Farmen – relationen mörkades helt

06 feb, 2024 
Maxine har fått komma in på Farmen – vilket betyder att hon har fått träffa Tim.
Men de två har faktiskt redan pratat med varandra...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Tim Mäklin avslöjar om deltagarna hade sex – kondomer försvannBrand logo
Farmen-Tim Mäklin avslöjar om deltagarna hade sex – kondomer försvann

Farmen 2024 är i full gång och nu har även den första torparen kommit in på Farmen och det var ingen mindre än Maxine Lindin, 27.

Maxine briljerade i Torpet-tävlingarna och kom därmed in på Farmen med vissa fördelar, bland annat att hon är fredad i veckans förste- och andrakämpeval.

Att Maxine är taggad på Farmen råder det inga tvivel om. Dessutom är det ju inte första gången hon är med. Faktum är att hon har ställt upp i Farmen tidigare. Då kom hon på en femteplats och är med andra ord riktigt revansch-sugen i årets säsong.

Farmen-Tim om Maxine: ”Min typ”

Hon har även kommit in bra i gruppen. Många ser nog Maxine som ett hot och vill därför visa sig från sina bästa sidor. En person som däremot inte smörat någonting är Tim Mäklin, 31.

Annons

– Jag har lite svårt att greppa Maxine, hon är lurig. Sen har jag inte försökt lära känna henne heller, utan det har varit lite på avstånd. Men hon verkar kul men så umgås hon med de tråkiga på Farmen…? Så ja, hon kanske inte alls är en sån jag tänker, säger han i programmet.

Däremot kan Tim konstatera att Maxines utseende tilltalar honom väldigt mycket.

– Maxine är absolut min typ av tjej utseendemässigt. Nu är det ju inte bara sånt som spelar roll, men hade jag sett henne på utsidan så hade jag nog tittat över axeln en extra gång, säger han och fortsätter:

– Men jag är ju inte på Farmen för att jaga brudar, jag är här för att komma långt.

Tim och Maxine fann varandra innan Farmen

Men nu kommer det fram nya uppgifter, som tittarna inte får se. Faktum är att inte ens Tim är med på noterna: han och Maxine har haft kontakt på Instagram innan Farmen!

När Hänt når Tim berättar han om situationen:

”Maxine sa det, men jag mindes inte det och trodde att hon ljög. Men efter Farmen när vi fick tillbaka telefonerna så stämde det”, skriver Tim i ett meddelande till Hänt.

Även Maxine bekräftar situationen:

”Tim hade skrivit till mig några år innan, vilket han inte kom ihåg. Men jag visade honom när vi sågs utanför så då skrattade vi åt det bara”, förklarar Maxine för Hänt.

FARMEN 2024
FOTO: TV4

FOTO: TV4

Annons